5x Beste Fitnessbank

Fitnessbanken zijn ideaal om je schouders, borstspieren en buikspieren te trainen. En als je niet genoeg tijd hebt om naar de sportschool te gaan, dan haal je de sportschool in huis met deze fitnessbanken. Deze fitnessbanken zijn van hoge kwaliteit, waardoor ze lang meegaan en ze zijn makkelijk op te bergen door de verschillende inklapmogelijkheden.

Lijst met de 5 beste fitnessbanken

Vita5 fitnessbank

Thuis sporten? Dat kan met deze fitnessbank inclusief beenhouder en weerstandsbanden. Deze bank heeft 7 verschillende standen, dus je kan de fitnessbank naar je eigen voorkeuren instellen. Door de zeer hoge draagkracht, de dikwandige stalen frame en lederen bekleding is deze fitnessbank zeer comfortabel. En het is ruimtebesparend doordat je de fitnessbank makkelijk kan in- en uitklappen.

Tectake fitnessbank

Met deze fitnessbank kun je gericht je bovenlichaam trainen. Door de vele instellingsmogelijkheden is je trainingsplan onbeperkt. Je kan met deze fitnessbank alle klassieke halteroefeningen doen zoals bankdrukken, borstpresses en schouderoefeningen. De bank staat stevig door stevige antislip rubberen voeten en is comfortabel door zijn gevulde schuimstofrollen. De trainingsbank is eenvoudig en snel in elkaar te zetten.

EchoGoods fitnessbank

Deze fitnessbank wordt gemonteerd geleverd thuis zodat jij meteen kan beginnen met trainen. Deze bank is verstelbaar in 5 verschillende posities en na gebruik klap je hem in en schuif je hem zo onder je bed. Deze fitnessbank kan tot 200 kilo aan en je krijgt er een gratis e-book bij vol met krachtoefeningen.

NordFalk fitnessbank

Trainen aan je fitheid en uithoudingsvermogen met deze fitnessbank. Met deze multifunctionele NordFalk train je op diverse manieren je buik-, rug-, been-, borst- en bilspieren. De rugleuning is verstelbaar in 8 verschillende standen en het zitgedeelte is verstelbaar in 3 verschillende standen. De maximale belasting is 150 kilo en de fitnessbank is volledig inklapbaar waardoor je hem compact kan opbergen.

Citysports fitnessbank

Een multifunctionele opvouwbare fitnessbank met 7 verstelbare posities en 2 weerstandsbanden. Eenvoudig in en uit te klappen en compact op te bergen. Door zijn stabiele en robuuste ontwerp kan deze fitnessbank 350 kilo aan. Door de voetensteun heb je voldoende grip en door de weerstandsbanden kun je tientallen oefeningen doen op deze fitnessbank.

Veelgestelde vragen

Welke spieren train je met een fitnessbank?

Borstspieren, schouders en triceps zijn de meest voorkomende spiergroepen die je traint met een fitnessbank. Maar daarnaast kun je ook je buikspieren, rugspieren en beenspieren trainen.

Welke materialen heb ik nog meer nodig?

Voor veel oefeningen heb je gewichten nodig, zoals een halterstang of dumbbells. Bij veel oefeningen kun je ook je eigen lichaamsgewicht gebruiken maar om meer spieren te kweken, heb je echt gewichten nodig.

Welke oefeningen worden er vaak gedaan op een fitnessbank?

Doordat een fitnessbank verschillende standen heeft, kun je veel verschillende oefeningen doen. De meest voorkomende oefeningen zijn de dumbbell chest press, sit-ups, bicep curls, bench dips en bent over row.

Bekijk hieronder de volledige top-5 fitnessbanken