5x Beste Golfset voor Beginners

Wil jij beginnen met golfen? Dan hoef je niet meteen het beste van het beste aan te schaffen. Misschien vind jij het lastig om uit te zoeken wat er allemaal in een golfset moet, of ben je nog op zoek naar het merk dat jou het beste bevalt. Met deze lijst vind je vast een golfset die bij jouw wensen past.

Top-5 beste golfsets

Wilson Golfset

Deze 14-delige golfset is perfect voor een beginners, maar ook geschikt voor licht gevorderde golfers. Deze set is een versie voor heren. Deze set is een goede set voor iemand die niet meteen een vermogen wilt uitgeven aan golfspullen. Deze uitvoering bevat standaard lengte clubs met de nodige vergevingsgezindheid wat ze dus erg geschikt maken voor beginners. Deze zijn rechtshandig.

Spalding Golfset

Als je van beginner naar licht gevorderde gaat en graag van je beginnende golfset af wilt, maar nog niet meteen een professionele set wilt aanschaffen, is dit een goede set voor die tussenstap. Dit is ook een set voor heren. Deze set valt te verkrijgen in graphite en staal.

Skymax Golfset

Met deze golfset van Skymax heb je alles bij de hand. Deze golfset is netjes afgewerkt en heeft een fris design. Deze uitvoering bevat graphite ijzers en is perfect voor starters. Bij deze set hoort geen tas. Met deze set heb je alle eigenschappen om de basis van golf in de vingers te krijgen.

Callaway Golfset

Vergeleken met de andere sets in dit lijstje is deze set van Callaway wel een stuk prijziger. Met deze set begin je goed! Ook deze set is voor heren. De clubs hebben dan ook een standard size heren grip. 

Cobra Golfset

Deze golfset van Cobra bevat alles wat een startende en gevorderde golfer nodig heeft. 10 clubs, 4 met headcover en een prachtige kwaliteit cartbag. Dit is een kwalitatief hoogwaardige golfset. Dat kan je zien op afwerking als materiaalgebruik.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een set golfclubs?

De prijs kan erg verschillen per merk, materiaal en inhoud. Dit kan zeker een paar honderd euro kosten. De prijs voor een volledige set voor professionele golfers kan zeker boven de duizend euro komen.

Welke golfclubs gebruik je het meest?

De ijzers gebruik je het meest. Die zijn er van 2 tot 9. Je kiest het desbetreffende ijzer op basis van de afstand.

Hoe plaats je de clubs in je golftas?

Je plaatst je irons in het midden en vult de tas onderin met je wedges en putters. Sommige tassen hebben een apart vak voor de putter. Het is ook belangrijk om je clubs goed te beschermen.

Bekijk hier nog eens de volledige top-5