5x Beste Golftas

Heb jij voor een vermogen aan golfclubs en ijzers gekocht? Dan is het belangrijk om ze goed op te bergen. Daar heb je een goede en stevige golftas of trolley voor nodig. Zo kan je jouw golf benodigdheden met gemak meenemen.  Bekijk hier de top 5 beste golftassen.

Lijst met vijf beste golftassen

Fast Fold Golftas

Dit is een golftas van het merk Fast Fold. Deze is oranje, grijs en donkerblauw, maar ze hebben ook andere kleurencombinaties zoals donkerblauw, grijs en limoengroen, maar ook donkerblauw, grijs en rood. Er zijn 14 vakken voor clubs en er zitten 5 opbergvakken in.

Cobra Golftas

Deze golftas van Cobra weegt slechts 2 kilo en is volledig waterdicht. Deze zwart met gele golftas heeft 15 vakken en 7 waterdichte opbergvakken, ondanks dat en de goede materialen is dit een geliefd model.

BigMax golftas

Deze golftas is erg stevig en licht. Dit dankzij de speciale technologie. Door middel van de 14-voudige Silencio Divider heeft elk individueel item een plaats en botst zo niet tegen de andere aan. Daarom ook de naam. Silencio betekent stil, het klappert dus niet allemaal tegen elkaar aan.

Firsttee Golftas

Als je een praktische golftas zoekt, is deze van Firsttee een goede optie. Deze neem je snel mee naar de golfbaan of op reis. Zo hoef je niet al je clubs of standbags te gebruiken. In deze kleine golftas kan je 3 golfclubs kwijt. Ze hebben geen statief maar zijn compact en draagbaar.

Skymax golftas

Dit is een lichtgewicht golftas van Skymax. Hij weegt slechts 2 kilo. Deze tas is heeft een 14 delige divider, daardoor heb je genoeg ruimte voor je volledige golfset en andere opbergvakken voor je overige golfbenodigdheden.

Veelgestelde vragen

Welke golfclubs heb je nodig?

Als je golf doet, gebruik je 14 clubs. Als je er net mee begint hoef je niet alle golfclubs aan te schaffen.

Hoe deel je een golftas in?

Je plaats de ijzers in midden. En vult de tas onderin met je wedges en putters. Voor het laatste is er zelfs vaak een speciaal vak.

Hoe draag je een golftas?

Je moet je tas op je onderrug laten rusten. Als je dat niet doet loopt het niet fijn. Als je rug recht blijft tijdens het lopen heb je geen last aan je nek.

Bekijk hier nog eens de volledige top-5