5x Beste Golftrolley

Nooit meer met je golftas en clubs rondlopen op de golfbaan? Dan moet je een golftrolley hebben. Hier plaats je makkelijk je tas in en deze rij je zo over de golfbaan heen. Daarnaast kun je al deze golftrolleys opvouwen waardoor ze bijna geen ruimte innemen. Dus nooit meer slepen met je golftas met deze golftrolleys!

Lijst met de 5 beste golftrolleys

Cougar golftrolley

Deze moderne track 3-wiels push-golftrolley is van alle gemakken voorzien. De trolley is niet te zwaar en is eenvoudig in te klappen. De trolley heeft luxe brede kunststof wielen, in de hoogte verstelbare handgreep, een scorekaarthouder en houder voor tees, markers en 2 golfballen. Er zit een parapluhouder op en je kunt je bidon ook makkelijk meenemen.

GolfTed golftrolley

Met deze elektrische golftrolley hoef jij nooit meer de slepen met je golfclubs. Met de lithium accu loop je langs 36 holes en de trolley is makkelijk in en uit elkaar te halen. Met de afstandsbediening bestuur jij de trolley makkelijk over de golfbaan. Daarnaast krijg je er een scorekaarthouder bij, parapluhouder, bidonhouder, drinkfles, telefoonhouder en een handige draagtas.

FastFold golftrolley

Stevig materiaal, stabiel en zeer eenvoudig opklapbaar, dat is de FastFold golftrolley. Je golftas is eenvoudig en snel te bevestigen met de verbeterde tashouders. Door de 3 wielen is de trolley makkelijk te duwen en zeer stabiel. In de handgreep zit een opbergvak voor tees en overige accessoires. Daarnaast zitten er op de golftrolley een tee-houder, scorekaarthouder, scoreteller en fleshouder.

Clicgear golftrolley

Deze stabiele, zwarte golftrolley heeft hoogte-instelbare tassteunen en is compact opvouwbaar. Zo kun je deze golftrolley overal mee naartoe nemen. Er zitten vier bevestigingshouders voor accessoires op de trolley, net zoals een groot opbergvak voor scorekaart en kleine zakken, een bekerhouder en parapluhouder.

Moto Caddy golftrolley

Deze golftrolley moet je hebben als je helemaal verzot bent van golfen. Deze elektrische golftrolley heeft volledig geïntegreerde GPS met meer dan 40.000 beschikbare banen. Het scherm is makkelijk af te lezen, ongeacht het weer, en kan onder alle omstandigheden gemakkelijk worden bediend. Het touchscreen zit boordevol functies, zoals een klok, ronde timer en score tracking. De golftrolley is zeer compact op te vouwen waardoor de trolley in elke kofferbak past. 

Veelgestelde vragen

Moeten er ook winterbanden onder in de winter?

Dit is per golfbaan verschillend of dit moet, maar er zijn wel speciale winterbanden voor golftrolleys. Deze pletten het gras niet, heeft u meer grip met uw trolley en zo blijft de baan ook nog mooi.

Zijn alle golftrolleys inklapbaar?

Ja, alle golftrolleys kun je inklappen, dit bespaart ruimte in je kofferbak.

Kan alleen je golftas op de trolley?

Nee, bij de meeste golftrolleys heb je veel meer opties, zoals een drinkbekerhouder, een houder voor je paraplu en heb je opbergvakjes voor je telefoon, sleutels en portemonnee.

Bekijk hieronder de volledige top-5 golftrolleys