10x Beste Longboard

Ben jij een fan van skateboarden, maar wil jij overstappen naar het longboard, of ben jij toe aan een nieuw longboard? Maar weet je niet zo goed waar je moet beginnen? Hieronder hebben wij de tien beste longboards voor je op een rijtje gezet.

Lijst met de tien beste longboards

Big Bang Boards Longboard

Opzoek naar een nieuw vervoersmiddel? Dan ben je bij Big Bang Boards aan het juiste adres! Deze longboards zijn van hoge kwaliteit, waardoor jij overal naar toe kunt cruisen met jouw nieuwe longboard!

Streetbird Longboard

Ga op allerlei avonturen met de longboards van Streetbirds. De toffe designs en de hoge kwaliteit maken je vast al helemaal enthousiast. Surf over de straten, door de stad of over de stoep. Niks is te gek, verplaats je snel van A naar B met veel plezier, doormiddel van dit toffe longboards van Streetbird.

Swass Longboard

Wil jij door heel Nederland cruissen, dan is dit toffe longboard van Swass perfect voor jou. Met de hoge kwaliteit en het mooie design van de Nederlandse vlag ben jij helemaal in je element.

Wannahave Longboard

Wat is jouw doel met longboarden? Nieuwe tricks leren, of hele afstanden cruissen? Het kan allebei met de longboards van Wannahave. De boards zijn van hoge kwaliteit en zijn voorzien van een tof design. Wat wil je nog meer?

Palm Cruiser Longboard

Ben je opzoek naar een mooi Longboard waar je urenlang plezier van hebt? Dan is dit Palm Cruiser longboard perfect voor jou! De boards van Palm Cruiser zijn voorzien van mooie designs en staan erom bekend dat ze soepel sturen!

Apollo Longboard

Wil jij er altijd zeker van zijn dat je een fijne rijervaring hebt? Dan ben je bij de Apollo aan het goede adres. De boards cruissen heerlijk en voelen erg soepel aan. Wat wil je nog meer?

Atom Longboard

Ben jij opzoek naar een kwalitatief goed longboard, die er ook nog eens geweldig uitziet? Dan is dit board perfect voor jou! De prijs is wat hoger, maar voor je geld krijg je zeker waard. Het board is gemaakt van bamboo, hierdoor zal je heerlijk kunnen cruissen.

Move longboard

Dit longboard van Move is erg stevig en van hoge kwaliteit. Daarnaast heb je veel grip op het board, waardoor je er niet zomaar vanaf glijd. Met dit board kun je urenlang cruisen of nieuwe tricks leren. Dit omdat de robuuste wieltjes erg soepel zijn. Geweldig!

Streetsurfing Longboard

Opzoek naar het perfecte longboard om nieuwe tricks op te kunnen leren? Dan is dit longboard van Streetsurfing perfect voor jou. Het longboard is niet te groot, waardoor je perfect kunt oefenen en cruissen. Daarnaast is het board voorzien van goede grip, waardoor de kans op vallen verminderd wordt.

Osprey Longboard

Opzoek naar een een Longboard dat niet alleen van hoge kwaliteit is, maar ook nog eens een echte eyecatcher is? Dan is dit Longboard van Osprey perfect voor jou. Dit board verzekerd jou op een fijne en stabiele rit.

Veelgestelde vragen

Wat voor type longboard wordt aangeraden voor beginners?

De meeste beginnende longboarders focussen zich op het goed leren cruissen. Hiervoor kun je het best een Pintail longboard pakken.

Wat is het verschil tussen longboarden en skateboarden?

Met longboarden kun je grotere en sneller cruissen. Dit komt doordat een longboard voorzien is van grotere en zachtere wielen. Daarnaast is het board langer en ligt het evenwicht punt anders.

Hoeveel kilo kan een longboard aan?

Natuurlijk verschilt dit ook per longboard. Het gemiddelde gewicht wordt geschat tussen de 70-85 kilogram.

Lijst met de volledige top tien beste longboards

€44,99
out of stock
Bol.com