5x Beste 2 Persoons Tent

Met twee personen kamperen? Of gezellig samen naar een festival? Dan is een goede tent heel belangrijk. In deze top-5 lijst van de beste tenten hebben we verschillende tenten uitgelicht die hopelijk aan jouw eisen voldoen. Dus heb jij dringend een goede tent nodig, maar weet je niet waar je deze moet vinden? Lees dan snel verder.

Lijst met 5 beste 2-persoonstenten

Dunlop Tent

Deze pop-up tent van Dunlop is gemakkelijk in elkaar gezet. Hij is 255 centimeter breed x 155 centimeter lang x 95 centimeter hoog. Het materiaal is gecoat polyester doek en de tent bevat ook een grondkleed, maar dit tentje is niet helemaal waterdicht. Bij dit tentje krijg je haringen en spantouwtjes. Door de pop-upfunctie is hij snel opgezet.

Lastpak Tent

De pop-uptent van lastpak is een goede optie voor jouw kampeeruitstapje. Twee personen kunnen in deze tent en hebben zo voldoende ruimte. Net zoals de vorige tent kan je deze in een paar seconden al opbouwen. Het tentdoek en grondzeil zijn waterdicht. De tent bevat een klamboe, zodat er geen insecten in komen. Ook bij deze tent zitten al haringen en spankabels. Er zit zelfs een handige draagtas bij. De lengte is 245 centimeter x 145 centimeter breed en 95 centimeter hoog.

Deryan Tent

De Deryan Luxe Cocoon Pop Up Tent is een stevige tent die goed beschermt tegen de zon. Deze tent is ook beschermd tegen de regen, maar niet tegen enige vorm van druk. Deze tent beschikt over twee ingangen en twee ramen. Ook bij deze tent komen haringen en touwen. Uitgeklapt is deze tent 230 centimeter x 145 centimeter x 95 centimeter. Ook deze tent gooi je uit waarna hij meteen uitklapt.

Naturehike Tent

Dit is een lichtgewicht tent van Naturehike. Deze biedt je het optimale comfort tijdens je outdoor activiteiten. Dit is een ruime tent voor twee personen. Met deze tent zit je gegarandeerd droog bij een regenbui. Deze tent is 270 centimeter x 125 centimeter en 100 centimeter. Ook kan je deze tent in andere maten kopen. Hij wordt geleverd met haringen.

Coleman Tent

Deze tent van Coleman heeft een compact formaat, dus zo kan je hem gemakkelijk meenemen. Ideaal voor als je naar een festival gaat. Opgezet is de tent 145 centimeter breed en 255 centimeter lang. Ook deze tent heeft al haringen erbij.

Veelgestelde vragen

Welke tent is snel op te zetten?

Een pop-up tent is erg snel op te zetten, omdat je hem uitklapt en er alleen nog maar palen in hoeft te zetten.

Wat is een waterkolom bij een tent?

De waterkolom is belangrijk om op te letten. Dit duidt aan hoeveel water een tentdoek kan hebben.

Hoelang duurt het om een tent op te zetten?

Een simpele tent opzetten duurt meestal 3 kwartier. Als je er dingen aan toevoegt zoals een luifel kan dat nog een kwartier kosten.

Bekijk hier nog eens de volledige top-5: