5x Beste Ski’s

Ben jij iemand die niet kan wachten tot het weer winter is om lekker op skivakantie te gaan? Dit lijstje is namelijk speciaal voor de skiërs. Of je nou een beginner bent of het al jaren doet kan je hier jouw perfecte ski’s vinden. Lees verder en vind hier de top-5 beste ski’s.

Bekijk hier de 5 beste ski’s

Head Ski

Deze ski van Head is goed te gebruiken voor een grote doelgroep. Hij is namelijk perfect voor zowel beginners als mensen die het skiën al aardig onder de knie hebben. Deze ski is erg stabiel en ligt goed in de sneeuw. Met deze ski hoef je niet te veel kracht te gebruiken. Zo behoud je de optimale controle.

Fischer Ski

Deze Fischer ski is ook een ski die een beginner als gemiddelde skiër kan gebruiken. Deze ski is gemakkelijk te sturen en onder controle te houden. Als je wat wilder skiet kan de ski wat onrustig worden, maar anders is het een fijne ski.

Völkl Ski

Dit zijn de perfecte ski’s voor jouw wintersporttrip. Door het smalle middelstuk en kleine radius kan je er gemakkelijk kleine bochten mee carven. Als je houdt van veel snelheid maken zijn dit de ski’s voor jou. Deze ski’s zijn door het smalle middenstuk niet geschikt voor poedersneeuw en gebruik buiten de pistes.

Salomon Ski

Ook de Salomon ski is een goede optie voor op de piste. Hij is zeer stabiel en ook met deze ski kan je met veel snelheid skiën, daarom is ook deze ski geschikt voor de beginnende en ervaren skiër.

Stöckli Ski

Aan deze ski’s van Stöckli zit wel een aardig prijskaartje. Deze ski’s zijn dan ook voor de ervaren en professionele skiërs. Deze ski’s kunnen ook gebruikt worden op poedersneeuw. Met deze ski’s kan je gemakkelijk draaien op de piste. Ook heeft deze ski veel stabiliteit en veel andere goede eigenschappen denk daarbij aan de mooi afgewerkte randen zodat de ski langer mee gaat.

Veelgestelde vragen

Waar moet ik op letten bij het kopen van ski’s?

Je moet eerst bepalen wat voor ski’s je wilt. Ook is het belangrijk om te weten wat voor niveau je nu hebt of graag wil zijn en hoe vaak je skiet.

Hoe duur zijn ski’s?

Een gemiddelde ski set kost ergens tussen 350 en 1000 euro.

Hoe lang kan je doen met ski’s?

Dat hangt er ook grotendeels vanaf hoe vaak jij gaat skiën. Ski’s zouden ongeveer zo’n 80 tot 100 skidagen meegaan, dat betekent dat ze daarna minder kunnen presteren.

Bekijk hier nog eens de volledige top-5: