5x Beste Yogamat

Yoga is een sport die je heel erg makkelijk bijna overal kunt gaan doen. Het enige wat je nodig bent is een yogamat. Maar hoe groot is een goede mat, van welk materiaal en hoe dik zijn ze? Hieronder vind je de 5 beste yogamatten.

Lijst met 5 beste yogamatten

Koalas yogamat

De Yogamat van Koalas is een combinatie tussen een fitnessmat en een yogamat. De mat is erg comfortabel waardoor je alle oefeningen erop kunt uitvoeren. Hij is in meerdere kleuren te verkrijgen en hij is van Foam.

Positive Things yogamat

Positive Things heeft een hele fijne yogamat. Hij is perfect voor een yogalesje of een heerlijke meditatie. Hij is van zeer hoge kwaliteit. Bij deze mat zitten zelfs online yogalessen die je kan volgen.

SWILIX yogamat

De yogamat van SWILIX ondersteunt je tijdens je yoga of fitness oefeningen. De mat is van erg hoge kwaliteit. Bij de mat zit ook een draagzak waar de mat in kan. Zo kan je hem supermakkelijk meenemen naar de sportschool of bijvoorbeeld een mooi plekje in de natuur.

Pure2Improve yogamat

Ook Pure2Improve heeft een hele fijn yogamat. De mat is 172 centimeter lang en 61 centimeter breed. Door op deze mat oefeningen te doen is het veel comfortabeler en ook nog eens goed voor je gewrichten.

BLISSFIT yogamat

Op de yogamat van Blissfit kan je heerlijk ontspannen. De mat is supercomfortabel en je kan er heerlijk yoga oefeningen op doen. Hij geeft je een hele goede ondersteuning en hij heeft ook nog eens een antislip laag aan de onderkant.

Veelgestelde vragen

Kan yoga ook op de grond?

Je kan yoga op de grond doen maar het is beter voor je gewrichten en je lichaam om het op een yogamat te doen.

Wat is het verschil tussen een yogamat en een fitnissmat?

Er is wel een verschil tussen deze twee matten, zo is een fitnismat namelijk dikker dan een yogamat. Maar over het algemeen kun je de beide matten voor beide sporten gebruiken.

Hoe neem ik een yogamat makkelijk mee?

De meeste matten hebben een soort zakje erbij waar je hem in kan doen. Sommige hebben een touwtje waarmee je hem vast kunt ritsen maar je kan hem ook gewoon oprollen en er een elastiek of een touw omheen doen.

De gehele top 5 beste yogamatten