5x Beste Beachvolleyballen

Wanneer je lekker op vakantie bent of wanneer je lekker een dagje op het strand bent is het hebben van een beachvolleybal erg handig. Een beachvolleybal is toch weer anders dan een gewone volleybal. Hieronder lees je de top vijf beste beachvolleyballen.

Lijst met de top vijf beste beachvolleyballen

Mikasa beachvolleybal

Deze beachvolleybal van Mikasa is ideaal voor wanneer je lekker op het strand bent. De volleybal heeft een erg goede kwaliteit en kan daardoor dus ook erg goed tegen de omstandigheden van beachvolleyballen.

Gala beachvolleybal

Deze mooie beachvolleybal van Gala is perfect voor jouw beachvolleybal avontuur. Je kunt er gemakkelijk mee volleyballen en het heeft een erg goede kwaliteit. Verder is het ook een mooi design.

Tunturi beachvolleybal

Deze perfecte beachvolleybal van Tunturi is heerlijk voor op het strand. Je kunt gemakkelijk spelen met deze volleybal en het is ook nog eens gemaakt van goede kwaliteit. Ook is het een mooi design.

Molten beachvolleybal

Deze mooie beachvolleybal van Molten is niet te missen op het strand. Je kunt er gemakkelijk mee volleyballen en het heeft een goede grip. Verder is het ook nog eens gemaakt van goede kwaliteit.

Beco beachvolleybal

Deze kleurrijke beachvolleybal van Beco is ideaal voor je zomervakantie, door de vrolijke kleuren raak je hem niet gemakkelijk kwijt. Verder is de beachvolleybal gemaakt van goede kwaliteit materiaal en kun je lekker gaan volleyballen op het strand.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een volleybal en een beachvolleybal?

Het grootste verschil is dat de beachvolleybal tegen water en zand moet kunnen. Verder is een volleybal weer zwaarder dan de andere.

Kun je ook beachvolleybal als sport doen?

Jazeker kan dat, beachvolleybal is ook gewoon een sport net zoals voetbal ook een sport is.

Waarom speel je met beachen in een team van twee?

Dat is een regel van het beachvolleybal.

Gehele lijst met de top vijf beste beachvolleyballen