5x Beste Volleybalnetten

Wanneer je geen grote sporthal in de buurt hebt staan, of je wilt nog even thuis verder oefenen met volleybal is het natuurlijk handig om een volleybalnet in de tuin te hebben staan. Hieronder lees je de top vijf beste volleybalnetten.

Lijst met de top vijf beste volleybalnetten

Avento volleybalnet

Dit fantastische volleybalnet van Avento is ideaal voor bij jou in de tuin. Je kunt het helemaal zelf installeren en het is gemakkelijk in gebruik. Verder is het net van goede kwaliteit producten gemaakt waardoor het niet snel kapot gaat.

Plakkaar commerce volleybalnet

Dit volleybalnet van Plakkaar commerce kun je erg gemakkelijk gebruiken. Je kunt namelijk vier velden maken en zo tegen elkaar spelen. Het volleybalnet heeft een goede kwaliteit en past ideaal in je achtertuin.

Dunlop volleybalnet

Dit volleybalnet van Dunlop is ideaal voor in je achtertuin. Je kunt het erg gemakkelijk in elkaar zetten met de gebruiksaanwijzing. Verder is het erg handig om thuis nog lekker door te oefenen met volleybal.

WiseGoods volleybalnet

De volleybalnetten van WiseGoods zijn perfect voor jou als je nog even lekker wilt door oefenen met volleybal. Je kunt het net gemakkelijk in je achtertuin plaatsen en het is ook nog eens gemaakt van goede kwaliteit.

ARO houseware volleybalnet

Het volleybalnet van ARO houseware is ideaal voor jou als volleyballer. Je kunt dit net erg gemakkelijk plaatsen in de achtertuin. Verder is het gemaakt van goed kwaliteit waardoor je thuis heerlijk kunt door blijven volleyballen.

Veelgestelde vragen

Hoe hoog moet een volleybalnet hangen?

Het net moet hangen op 2,43 voor de heren en 2,24 voor de dames.

Hoeveel meter vanaf de achterlijn moet het net hangen?

Normaal is het gehele volleybalveld achttien meter lang. Een net moet precies op het midden hangen dus op de negen meter.

Hoe moet ik een net ophangen?

Het net moet tussen twee palen hangen. Hang het eerst op de goede hoogte en trek het daarna strak.

Gehele lijst met de top vijf beste volleybalnetten