5x Beste Squashracket

Doe jij aan squash? Of wil jij graag beginnen aan squash? Een goede raket is natuurlijk een belangrijke basis voor een goed spel. In dit lijstje kan je een vast jouw perfecte squashracket vinden. 

Lijst met vijf beste squashrackets

Dunlop Squashracket

Dit is een squash starterset van Dunlop. Zo kan je meteen samen met je tegenstander aan squash beginnen. Er zit een bal bij met een rode stip. Dat is de beginnersbal, als er wat tijd overheen is gegaan kan de bal met gele stip gebruikt worden.

Wilson Squashracket

Het squashracket van Wilson is erg geschikt voor de spelers die graag hun power willen laten zien in het spel. Dit is een sterk racket dat veel kan doorstaan.

Unsquashable Squash Racket

Ook met dit lichte racket van het merk unsquashable kan jij harde slagen maken, ondanks dat het design 160 gram weegt kan je moeiteloos harde ballen slaan. Het racket wordt geleverd zonder hoes.

Tecnifibre Squash Racket

Dit racket van Tecnifibre is voornamelijk voor de recreatieve spelers. Het heeft een ietwat zwaarder frame en grotere kop, zo is het racket krachtig en vergevingsgezind, dat maakt het ook een goede racket voor beginners.

Oliver Squashracket

Het racket van Oliver heeft een superlicht frame, maar deze uitvoering heeft wel een stug frame. Zo handel jij de bal als een pro.

Veelgestelde vragen

Waar moet je op letten met een squash racket?

Natuurlijk is de vorm van het racketblad belangrijk, maar ook het gewicht en balans van de racket.

Wat kost een squashracket?

Gemiddeld 50 of 60 euro is goed voor een squash racket.

Hoe speel je squash?

Je speelt squash met twee spelers en staat in een ruimte met 4 muren. Je slaat om de beurt de bal tegen de voormuur, als de bal terugkomt mag hij niet meer dan een keer op de grond komen voordat hij door de andere persoon wordt geslagen.

Bekijk hier nog eens de volledige top-5