5x Beste Hometrainer

Het zit hem al in de naam: hometrainer. Deze apparaten kan je gemakkelijk gebruiken om thuis je conditie te verbeteren en om calorieën te verbranden. Het fijne aan een hometrainer is dat het best een laagdrempelig apparaat is. Zo zet je hem voor de tv en kan je tijdens het kijken naar je favoriete serie lekker doortrappen. Geïnteresseerd? Lees dan verder en vind de hometrainer die bij jou past.

Lijst met vijf beste hometrainers

Virtufit Hometrainer

Met de Virtufit Hometrainer voelt het net alsof je op je eigen fiets zit, maar dan gewoon in huis! Met deze hometrainer kan je jouw afstand, tijd, verbrande calorieën, hartslag en snelheid bekijken. Deze hometrainer houdt jouw resultaten bij en zo kan je jouw vooruitgang bekijken. Deze hometrainer heeft een stevige en stabiele constructie, zo blijft het veilig om te sporten.

Fitbike Hometrainer

Deze hometrainer van Fitbike is stabiel, duurzaam en comfortabel in gebruik en biedt ook veel trainingsmogelijkheden. Zo kan jij gemakkelijk jouw persoonlijke doelen bereiken. Ook is deze hometrainer geruisloos, dat is vaak wel handig als je dit apparaat in je huis wilt zetten. Ook met deze hometrainer kan je al de informatie van jouw workout bekijken.

FitBoostR Hometrainer

Ook met de hometrainer van FitBoostR kan jij op het lcd-scherm alle specificaties van jouw workout zien. De hometrainer is veilig in gebruik, door het stevige frame. Ook kan je de moeilijkheidsgraad en het zadel allebei aanpassen. En als je hem na de training wilt opruimen, kan dit gemakkelijk, omdat deze hometrainer inklapbaar is.

Tunturi Hometrainer

Deze hometrainer van Tunturi heeft 8 verschillende trainingsniveaus. Ook kan je dit apparaat zo instellen zodat je in een fijne houding kan sporten. Het zadel valt dan ook horizontaal en verticaal te verstellen. Als je bijvoorbeeld in een racefietshouding wilt sporten zet je het stuur platter en het zadel hoger. Ook deze hometrainer houdt je belangrijkste parameters bij. Deze kan je zien op de monitor.

BluMill Hometrainer

Als je weinig ruimte thuis hebt is ook deze hometrainer van BluMill inklapbaar. Hij is gemaakt van duurzame materialen en blijft daardoor lang goed te gebruiken. Ook deze hometrainer bevat een scherm waar al je trainingsinfo op komt te staan. Deze hometrainer bevat ook twee extra weerstandsbanden voor armoefeningen, zo train je jouw gehele lichaam.

Veelgestelde vragen:

Kan je afvallen met een hometrainer?

Je kan een hometrainer zeker gebruiken om af te vallen.

Waar moet je op letten bij het kopen van een hometrainer?

Het is handig om de weerstandsniveaus te weten, het gewicht en omvang van het apparaat, het moet een comfortabele zithouding hebben, maar ook wat de maximale lichaamslengte is.

Wat doet een hometrainer met je lichaam?

Met een hometrainer (fiets) train je dezelfde spieren die je ook op een normale fiets traint.

Bekijk hier de volledige top-5: