5x Beste Yogabal

Om gewone yoga oefeningen een keer uit te breiden is het leuk om een yogabal in huis te halen. Met de bal kan je meerdere oefeningen doen en kan je jezelf nog meer uitdagen. Naast yoga oefeningen kan je hem ook voor balans gebruiken.

Lijst met de 5 beste yogaballen

Tunturi yogabal

Opzoek naar meer balans of meer uitdaging tijdens de yogales? Tunturi heeft een hele fijne yogabal van hoge kwaliteit. Je kan de bal zelf oppompen met de bijbehorende pomp. De bal is 65x65x65 centimeter.

Postive Things yogabal

Positive Things is een merk met allerlei yogamerken, zo ook een yogabal van hoge kwaliteit. Ook deze bal kun je zelf oppompen met de bijbehorende pomp. Train je balans doormiddel van yoga oefeningen.

Rockerz Fitness yogabal

Rockerz Fitness heeft ook een hele fijne yogabal. Hij is grijs en heeft een soort zilveren glans. Je kan er yoga oefeningen op doen maar je kan hem ook gebruiken om bijvoorbeeld op te zitten tijdens het werken.

Virtufit yogabal

De yogabal van Virtufit moet je zelf oppompen. Dit gaat ontzettend makkelijk met de bijbehorende pomp. De bal is van goede kwaliteit en is grijs van kleur. Ben jij klaar voor uitdagende yoga oefeningen?

Dittmann yogabal

De yogabal van Dittman is niet alleen bedoeld voor yoga oefeningen maar ook voor pilates oefeningen. Met deze pilatesbal kan je erg goed je balans trainen. De bal is 26x26x26 centimeter. De bal word ook gebruikt door vele fysiotherapeuten als revalidatiemiddel.

Veelgestelde vragen

Wat kan je met een yogabal?

Met een yogabal kan je verschillende yoga oefeningen doen. Dit kan als je bijvoorbeeld oefeningen wil doen met meer uitdaging.

Wat is het verschil tussen een yogabal een een fitnessbal?

Eigenlijk zit er niet zo veel verschil tussen een yogabal en een fitnessbal. Je kunt op beide ballen dezelfde oefeningen doen.

Hoe groot moet een yogabal zijn?

Je moet rekening houden met je eigen lengte. De meeste yoga ballen zijn tussen de 55 en 75 centimeter.

Gehele top 5 beste yogaballen