5x Beste Tennisracket Volwassenen

Een tennisracket is het belangrijkste item om te hebben als je wilt tennissen, daarom wil je natuurlijk wel een tennisracket van hoge kwaliteit en die lang meegaat. Hieronder is een overzicht van de 5 beste tennisrackets voor volwassenen.

Lijst met 5 beste tennisrackets

Wilson tennisracket

Ga voor pure precisie met het Pro Staff Precision Team tennisracket. Dankzij de juiste lengte en het snarenpatroon vind je de juiste balans tussen snelheid, controle en kracht. Dit tennisracket is een lichtgewicht model en heeft schokabsorberende handgrepen. Dit tennisracket is geschikt voor gevorderde recreatieve en competitiespelers.

Jinyu tennisracket

Dit tennisracket is ideaal voor beginnende tennissers en is verkrijgbaar in de kleuren rood/wit, blauw/wit en zwart/wit. Bij dit tennisracket krijg je een hoes, zo kun je makkelijk je tennisracket overal mee naartoe nemen. Dit tennisracket is lichtgewicht en de snaren zijn standaard gespannen.

Dunlop tennisracket

De Elite 270 van Dunlop houdt rekening met de behoeften van recreatieve spelers. Het racket weegt 270 gram, komt met standaard bespanning en heeft 1 jaar fabrieksgarantie. Helaas komt er bij dit racket geen hoes.

Babolat tennisracket

Ga voor krachtige slagen met dit tennisracket van Babolat. Met een groot sweetspot laat jij je tegenstander zweten. Dit racket is gemaakt van fused grafiet en is in de kleur zwart/geel/wit. Een bijzonderheid aan dit racket is dat het bespannen wordt geleverd.

Tecnifibre tennisracket

De T-Flash staat al jaren garant voor boordevol power, spin en comfort. Dit racket heeft een racketbrug aan de onderkant van het racketblad, dit zorgt voor meer stabiliteit. Het racket is relatief lichter dan andere rackets en de snaren staan in het midden dichterbij elkaar dan aan de buitenkant. Dit racket is geschikt voor gevorderde tennissers en voor jongeren die overgaan naar een senioren racket.

Veelgestelde vragen

Welke benodigdheden heb je nog meer nodig om te tennissen?

Het is handig om tennisballen te kopen, anders kun je alsnog niks met je racket. Maar dan ben je eigenlijk al klaar om te gaan tennissen!

Zijn deze rackets alleen geschikt voor volwassenen?

Nee, deze rackets zijn niet alleen geschikt voor volwassenen maar het wordt wel aangeraden om deze rackets alleen voor volwassenen te gebruiken. Kijk voor tennisrackets voor kinderen hier!

Wanneer moet je je tennisracket bespannen?

Het is verstandig om je tennisracket na 50 uur spelen opnieuw te laten bespannen. Doorgaans wordt het racket minimaal twee keer per jaar opnieuw bespannen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 tennisrackets