8x Beste Sporthorloge

Zodra je veel met sporten bezig bent, kan het van belang zijn om dit te tracken. Dit kan doormiddel van een sporthorloge. Een sporthorloge zorgt niet alleen voor een mooi overzicht, maar je kan ook bijvoorbeeld je hartslag of snelheid zien. Dit kan erg handig zijn. Hieronder staan de acht beste sporthorloges.

Lijst met de acht beste sporthorloges

Garmin Sporthorloge

Wil jij in een handomdraai direct kunnen zien hoe hoog je hartslag is, of wil je direct weten hoe snel je aan het rennen bent? Dat en nog veel meer kan met dit sporthorloge van Garmin. Bij dit sporthorloge komt een bijhorende app waar jij al je ontwikkelingen op één plek gemakkelijk kunt waarnemen.

Medion Sporthorloge

Wil jij dat je vitale waarden 24/7 bij worden gehouden? Dan is dit het juiste horloge voor jou. Je hartslag, stappen en verbrande calorieën worden bijgehouden. Daarnaast heeft dit horloge een bijhorende app waardoor je alles kan teruglezen in een handomdraai. Wat wil je nog meer?

Sport Sporthorloge

Wil jij altijd verbonden zijn met je telefoon en meekrijgen wat er gebeurd, zonder dat je telkens je telefoon erbij moet pakken? Dan ben je bij dit Sport sporthorloge op de juiste plek. Naast dat dit horloge je je de meldingen van je telefoon laat zien, trackt die ook je vitale waarden. Deze kun je later gemakkelijk terug bekijken in de bijhorende app.

Polar Sporthorloge

Een horloge om de tijd op te bekijken is natuurlijk erg handig, maar het bijhouden van je vitale waarden zijn ook niet geheel onbelangrijk. Daar heeft Polar erg goed op ingespeeld. Ook kun je op dit horloge gemakkelijk je muziek bedienen en verschillende andere meldingen zien. De ontwikkelingen op gezondheidsvlak kan je gemakkelijk terug lezen in de bijhorende app.

Zixin Sporthorloge

Je telefoonmeldingen en je vitale waarden kunnen inzien, doormiddel van een sporthorloge is natuurlijk erg handig. Daarom heeft Zixin een sporthorloge uitgebracht met verschillende eigenschappen. Denk hierbij bijvoorbeeld van het kunnen inzien van pushmeldingen van je telefoon, je vitale waarden tracken enzovoorts. Ook is dit horloge waterdicht, hoe ideaal is dat?

Huawei Sporthorloge

Ben jij opzoek naar een handig sporthorloge, dat niet te moeilijk. Dan is dit Huawei sporthorloge perfect voor jou. Je kan je vitale waarden heel gemakkelijk terug kijken in de bijhorende app. Tussen het sporten door kun je in een handomdraai alle belangrijke informatie op het horloge zien. Naast de vitale waarden kan je ook nog eens een hardloopprogramma volgen met dit horloge. Wat wil je nog meer?

Blaupunkt Sporthorloge

Wil jij een sporthorloge waar je je meldingen van je telefoon ook op kan zien, dan is dit Blaupunkt sporthorloge perfect voor jou. Met de bijhorende app kan je alle belangrijke gezondheidskwesties inzien, denk hierbij bijvoorbeeld aan je bloeddruk, hartslag etc. Ook kun je je muziek besturen vanaf je horloge, hoe handig is dat!

RPH shop Sporthorloge

Wil jij een bloeddrukmeter, stappenteller en nog veel meer snel en gemakkelijk bij de hand hebben? Dan is dit sporthorloge van RPH shop perfect voor jou! Doormiddel van de bijhorende app heb je alles gemakkelijk in de hand en kun je al jouw ontwikkelingen inzien.

Veelgestelde vragen

Is een sporthorloge betrouwbaar?

De meeste sporthorloges zijn betrouwbaar. Er wordt een indicatie gemaakt op basis van leeftijd, geslacht, lengte en gewicht. Daarnaast wordt de hartslag goed waargenomen.

Wat voor horloge heb je nodig?

Het ligt er helemaal aan wat voor jou belangrijk is. Wil jij je hartslag enzovoorts. meten dan is een standaard sporthorloge ideaal. Vindt jij het belangrijk dat je ook meldingen van je telefoon binnenkrijgt dan is een geavanceerder sporthorloge beter voor jou.

Is een sporthorloge waterdicht?

Het ligt er maar net aan wat voor sporthorloge jij zoekt. Veel sporthorloges zijn (spat) water dicht, zorg er goed voor dat je research hebt gedaan.

Volledige lijst met de acht beste sporthorloges

€204,18
€247,00
out of stock
Bol.com