5x Beste Snorkel

Ga jij binnenkort op vakantie en wil jij gaan zwemmen? Dan is een snorkel niet geheel onbelangrijk. Daarom hebben wij de vijf beste snorkels op een rijtje gezet.

Lijst met de vijf beste snorkels (sets)

Atlantis Snorkel

Ben jij opzoek naar een mooie en simpele snorkel met duikbril? Dan is deze snorkelset van Atlantis perfect voor jou. Je kunt de duikbril gemakkelijk verstellen, daarnaast hoef je je geen zorgen over water in je snorkel. Komt er toch water in? Dan kun je dit gemakkelijk eruit blazen.

Waimea Snorkel

Wil jij onderwater kunnen ademen, dat kan met deze simpele snorkelset van Waimea. De bril is gemakkelijk te verstellen, waardoor hier geen water in zal komen. Als er water in je snorkel terecht komt, kun je dit er gemakkelijk uitblazen. Met deze snorkelset kun jij dus lekker gaan zwemmen.

ReefTourer Snorkel

Opzoek naar een snorkelset die niet alleen er goed uitziet, maar ook nog eens van hoge kwaliteit is? Dan ben je bij ReefTourer aan het juiste adres. De zwembril is perfect om onderwater mee te kijken en natuurlijk onderwater te kunnen ademen met de snorkel. Deze snorkelset is in verschillende kleuren verkrijgbaar.

Seac Snorkel

Ben jij opzoek naar een snorkelset dat alles heeft? Dan is deze snorkelset van Seac perfect voor jou. In een klap heb jij alles voor je komende vakantie. De snorkel, duikbril en natuurlijk de flippers zijn van hoge kwaliteit.

Cressi Snorkel

Ben jij van plan om te snorkelen en te duiken? Dan zijn deze snorkel en duikbril perfect voor jou. De set is van hoge kwaliteit en bied jouw optimaal draagcomfort, aangezien je de hoofdband helemaal kan verstVellen. Wat wil je nog meer?

Veelgestelde vragen

Hoe adem je door een snorkel?

Doormiddel van een snorkel kun je onderwater ademen, aangezien je door een pijpje onderwater, bovenwater ademt. Maak je een duik is het van belang om eerst goed in te ademen, te duiken en dan goed uit te blazen. Vervolgens zal er geen water meer in je snorkel zitten en kun je weer verder met onderwater ademen.

Mogen kinderen ook snorkelen?

Ja, zorg er wel voor dat jouw kind goed kan snorkelen voordat je hele afstanden gaat afleggen.

Heb je snorkel les nodig op te mogen snorkelen?

Nee, dit is niet verplicht. Het kan wel handig zijn om het snorkelen goed onder controle te krijgen.

Volledige lijst met de vijf beste snorkels