5x Beste Fietsslot

Als je een fiets sport beoefent is het niet gek dat je veel geld voor jouw droomfiets hebt neergelegd. Het is dan ook belangrijk dat je jouw fiets goed onderhoudt, maar ook dat je alles doet om jouw fiets veilig te stellen. Daar heb je een goed fietsslot voor nodig. Lees hier verder om de top 5 beste fietssloten te bekijken.

Lijst met vijf beste fietssloten:

Axa Fietsslot

Het AXA-insteekketting zorgt voor de maximale beveiliging van jouw fiets. De AXA RLC 140 beschikt over een stalen 10 mm plug-in pin. Door deze insteekketting zet je jouw fiets gemakkelijk vast aan het dichtstbijzijnde hek of paal. De ketting komt aan met een zwarte hoes. Deze insteekketting moet je wel gebruiken in combinatie met een AXA ringslot.

ABUS Fietsslot

Dit ABUS kettingslot 8900 is een slot met security level 10 en een ART 2 keurmerk. Zo ben je verzekerd tegen diefstal. Door dit fietsslot weet je bijna zeker dat niemand jouw fiets zomaar mee kan nemen. Je hebt twee verschillende lengtes die je kan gebruiken. Ook kan je hem verkrijgen in twee verschillende kleuren.

Stahlex Fietsslot

Door dit kettingslot van Stahlex is jouw fiets goed beschermd. De schakels zijn 10mm dik en de ketting is wel 90 cm lang. Het sleutelgat van dit fietsslot is afgeschermd zo wordt het slotje beschermd tegen vuil en modder.

Vinz Motorslot

Het Makalu slot van VINZ is een slot voor motoren, scooters en bromfietsen. Zo wordt ook hierbij de kans op diefstal aanzienlijk verkleind. Met het VINZ-kettingslot maak je de motoren gemakkelijk aan een object vast. De lengte van deze ketting is 120 cm.

Lampa Fietsslot

Ook dit fietsslot van Lampa beschermt jouw fiets, motor of scooter goed. Je krijgt er drie sleutels bij. Deze ketting is gemaakt van gehard staal met een dikte van 10 mm. De lengte van dit slot is 80 cm zo kan je hem ook bijna overal aan vastmaken. Door de kunstof coating roest hij niet zo snel.

Veelgestelde vragen

Wat is het sterkste fietsslot?

Een kettingslot is het sterkste model. Voornamelijk kettingsloten die van gehard staal zijn gemaakt.

Hoe kan je je fiets anders veilig bewaren?

Je kan hem in een bewaakte stalling zetten, maar ook twee sloten gebruiken.

Welk lengte fietsslot?

Tot 85cm kan gezien worden als een kort kettingslot. De meeste zijn langer, maar het ligt eraan naar wat jouw wensen zijn.

Bekijk hier de volledige top-5: