5x Beste Snorkelmasker

In de zee genieten van al het moois wat in het water leeft? Dan zit je met deze snorkelmaskers helemaal goed. Een masker is een duikbril en snorkel in 1. Zo hoef je dus niet altijd twee dingen mee te nemen maar ben je met dit masker in een keer klaar.

Lijst met de 5 beste snorkelmaskers

Gadgy snorkelmasker

Een duikbril en snorkelset in één, dat is het masker van Gadgy. Het snorkelmasker bedekt je volledige gezicht en is voor iedereen geschikt door de vier comfortabele elastische banden. Door de speciale dry top technologie kan er geen water je masker inlopen, doordat de bovenkant automatisch sluit. En door het gescheiden in- en uitademingssysteem beslaat het masker niet. Dit masker is verkrijgbaar in de maten S/M en L/XL.

Ocean Reef snorkelmasker

Geen last meer van water in je masker of een beslagen lens met deze Ocean Reef snorkelmasker. Hierdoor kan jij eenvoudig snorkelen en hoef je geen angst meer te hebben voor water in je mond of neus. Je kan zelfs je actioncamera gemakkelijk monteren op dit masker. Het Aria snorkelmasker is beschikbaar in vier maten: XS/S, S/M, M/L en L/XL.

Campingwise snorkelmasker

Dit snorkelmasker is de trend en bedekt volledige je gezicht en is daardoor heel comfortabel. Je kunt gewoon ademen door je mond of neus en je hoeft niet bang te zijn om water binnen te krijgen. Het masker beslaat niet en de snorkel sluit automatisch af zodra je onder water gaat. Er zit ook een universele camera bevestiging op en je krijgt er een handige draagtas bij.

Atlantis snorkelmasker

Snorkelen is nog nooit zo leuk en eenvoudig geweest met dit snorkelmasker van Atlantis. Onder water ademen is net zo makkelijk als boven water ademen, gewoon door je neus en mond. Mede door de langere snorkelpijp en vernieuwd ventielsysteem. De grote lens zorgt voor een 180 graden gezichtsveld en door de luchtstroom beslaat je lens bijna niet. Het snorkelmasker is beschikbaar in twee maten: S/M en L/XL.

MikaMax snorkelmasker

De duikbril is gemakkelijk aan je gezicht te bevestigen en sluit automatisch aan zodat je geen water binnenkrijgt tijdens het zwemmen. De duikbril wordt geleverd met een onderwaterstatief dat je gemakkelijk aan je snorkelmasker kan bevestigen. Zo kun je met je action camera alles vastleggen. Dit snorkelmasker is beschikbaar in maat L/XL en je krijgt er een handig tasje bij om het masker overal mee naartoe te nemen.

Veelgestelde vragen

Welke maat heb ik nodig voor mijn snorkelmasker?

Voor de juiste maat kijk je naar de afstand tussen je kin en de bovenkant van je neus. Als deze afstand kleiner is dan 13,5 centimeter, dan wordt het een S/M. Is de afstand groter, dan is L/XL de juiste maat.

Wat moet ik doen als mijn snorkelmasker toch beslaat?

Daar is een heel eenvoudig middeltje voor, namelijk je eigen speeksel. Spuug in je snorkelmasker, wrijft het uit en spoel het schoon met water. Dit moet ervoor zorgen dat je masker niet gaat beslaan.

Wat is een verschil tussen een snorkelmasker en snorkelset?

Eigenlijk zijn beide dingen hetzelfde, alleen heb je bij een snorkelset een aparte duikbril en snorkel. Terwijl dit beide zit verwerkt in een snorkelmasker. Zo ben je met een snorkelmasker meteen klaar.

Bekijk hieronder de volledige top-5 beste snorkelmaskers