5x Beste Roeitrainers

Roeitrainers kom je wel eens tegen als je een sportschool abonnement hebt, maar ook voor thuissporters is dit een topproduct. Haal zo meer uit je thuis workout. Met een roeitrainer word je op een leuke en makkelijke manier fitter. Op zoek naar een roeitrainer? Bekijk dan deze top vijf lijst en vind er eentje die bij jou past.

Top 5 beste roeitrainers

Virtufit Roeitrainer

De Virtufit roeitrainer is een roeitrainer die erg makkelijk in gebruik is. Deze heeft een verstelbaar elastomeer, waardoor je de weerstand zelf kan bepalen. De comfortabele zitting glijdt gemakkelijk over de aluminium rails. Je voeten zitten stevig in de pedalen en bieden zo de juiste steun. Met behulp van het lcd-scherm kan je alle informatie van jouw oefening volgen.

Sportstech Roeitrainer

Dit roeitoestel van Sportstech heeft verschillende trainingsmogelijkheden. Zo train je gemakkelijk je rug, benen en buik. Je kan dit product gebruiken in combinatie met je smartphone of tablet en ook op die manier je trainingsresultaten te volgen. Dit roeitoestel heeft 16 verschillende weerstandsniveaus ’s.

Tunturi Roeitrainer

Ook met de roeitrainer van Tunturi kan je gemakkelijk je gehele lichaam trainen. Zo werk je meteen aan de opbouw van spiermassa. Deze roeitrainer heeft 8 verschillende weerstanden. Ook deze bevat een lcd scherm waar je verschillende factoren mee kan bijhouden. Je kan ook je tablet in de houder zetten en op die manier je favoriete serie kijken tijdens het roeien. Deze roeitrainer is bijna geluidloos en zult je niet storen.

Focus Fitness Roeitrainer

De Focus Fitness roeitrainer is een goede roeitrainer voor thuissporters. Zo heeft hij een mooi design, magnetisch weerstandsysteem en sterk frame. De roeitrainer is geruisloos en is onderhoudsvrij. Hij geeft 12 trainingsprogramma’s en 16 verschillende weerstandsniveaus.

FitBoostR Roeitrainer

De roeitrainer van FitBoostR heeft ook een monitor waar je al de details van jouw training op kan bekijken. Dit roeiapparaat is gemakkelijk in gebruik. De riempjes van de pedalen en het apparaat zelf zijn verstelbaar. Dit roeiapparaat kan je makkelijk opbergen, dus perfect voor mensen met weinig ruimte. Deze roeitrainer heeft een weerstandssysteem met 12 niveaus.

Veelgestelde vragen

Wat train je met een roeitrainer?

Met een roeitrainer train je je gehele lichaam. Het is een veelzijdig cardioapparaat en daardoor perfect voor thuissporters. Met een roeitrainer train je voornamelijk je armen en benen, maar ook je bilspieren, rugspieren, schouders en buikspieren.

Is roeien voor het afvallen?

Met het roeien verbrand je vet en calorieën, daarom is het een goede manier om af te vallen.  

Hoeveel calorieën verbrand je met roeien?

Iemand van gemiddeld 70 kilo verbrand in een uur ongeveer 544 calorieën.

Bekijk hier de volledige top-5 beste roeitrainers: