5x Beste Crosstrainer

Thuis sporten is nu enorm populair. Als het buiten koud is, kan het fijner zijn om lekker binnen te sporten. Voor mensen met wat extra ruimte is een crosstrainer de perfecte uitkomst voor het thuis sporten. Op deze manier kan je calorieën verbranden en aan je conditie werken. Zo blijf je fit. Geïnteresseerd in een crosstrainer? Lees dan verder en bekijk de top 5 beste crosstrainers.

Lijst met vijf beste crosstrainers

FitBoostR Crosstrainer

Deze crosstrainer van FitBoostR heeft een lcd-scherm waarop je de tijd, afstand, snelheid en verbrande calorieën kan zien. Deze crosstrainer is perfect voor je thuistrainingen, zo werk je gemakkelijk aan je gehele lichaam. Het frame is gemaakt van robuuste materialen, zo is het trainen voorkomen veilig.

Focus Fitness Crosstrainer

De Focus Fitness Crosstrainer is de ideale crosstrainer voor het thuis sporten. Deze crosstrainer is sterk en geruisloos. Hij is zo ontworpen dat je de voetpedalen in drie standen kan verstellen. Hij is voorzien van een led-computer waarmee je je weerstanden kan aanpassen. Er zijn 16 verschillende weerstandsniveaus die je kan kiezen.

Virtufit Crosstrainer

Om fit te blijven vanuit je eigen huis kan je de Virtufit Crosstrainer aanschaffen. Deze crosstrainer past ook goed in minder grote woningen. Met de wielen kan je hem gemakkelijk verplaatsen. Deze crosstrainer heeft een fijne paslengte.

Hosel Crosstrainer

Deze crosstrainer van Hosel is een cross- en hometrainer in één. Met een hometrainer train je je boven- en onderlichaam. Deze crosstrainer is voorzien van antislip treden. Ook deze crosstrainer heeft een lcd-scherm.

Klarfit Crosstrainer

De Klarfit crosstrainer is een elliptische trainer met een mooi product ontwerp. Zo heb je thuis een luxe homegym. Deze crosstrainer is zo gemaakt dat hij de vloer absoluut niet krast. Deze crosstrainer heeft 8 niveaus.

Veelgestelde vragen

Wat is een crosstrainer?

Een crosstrainer is een cardio-apparaat waarbij je twee hendels vast moet houden en tegelijk een renbeweging maakt.

Hoeveel calorieën verbrand je met crosstraining?

Dat hangt ervan af hoeveel je weegt en verschilt ook per man en vrouw. Een gemiddeld persoon van 60 kilo verbrandt met 30 minuten gemiddeld 230 calorieën, terwijl iemand van 100 kilo in 30 minuten gemiddeld 383 calorieën verbrandt.

Wat train je het meeste met een crosstrainer?

Een crosstrainer is goed voor je hele lichaam. Met een crosstrainer wordt een groot deel van jouw spieren in een mum van tijd strakker gemaakt. Natuurlijk worden voornamelijk je armen en benen op de proef gesteld op een crosstrainer, maar ook je buik, schouders en rug worden gebruikt.