5x Beste Pull Up Bar

Geen tijd of geen zin om elke keer naar de sportschool te gaan om te sporten? Haal dan een pull up bar in huis en je kunt altijd trainen waar en wanneer je wilt. Met de pull up bar kun je verschillende spiergroepen trainen en heb je nooit meer een excuus om niet te gaan sporten. 

Lijst met de 5 beste pull up bars

B-physic pull up bar

Zelf thuis trainen aan je pull ups of crunches? Dan is deze pull up bar echt iets voor jou! Zonder moeilijke montage of het boren van gaten, train jij waar en wanneer je wilt. Bij deze pull up bar ontvang je een e-Book met meer dan 30 oefeningen die je helpen te trainen. Deze pull up bar is veilig in gebruikt, beschikt over comfortabele handgrepen, antislip schuim en je krijgt er ook grip handschoenen bij.

VE Goods pull up bar

Met deze pull up bar in huis, heb je geen excuses meer om niet te trainen. Deze pull up bar is in de lengte verstelbaar, heeft een draagcapaciteit tot 200 kilo en heeft een ingebouwd veiligheidsslot. Je kunt met deze pull up bar niet alleen je rug en biceps trainen, maar ook je buikspieren en onderarmen. De pull up bar is eenvoudig op te hangen, is ruimtebesparend en je krijgt er fitnesshandschoenen bij zodat je geen blaren krijgt. 

Fitsly pull up bar

Een 5-in-1 fitnessapparaat, die ook nog eens handig te monteren is? Dan zit je met deze pull up bar goed. Met weinig ruimte, kun jij toch veel spieren trainen zoals je armen, rug en borst. De pull up bar is gemaakt van resistent staal en rubberen handvaten voor een perfecte grip. Eenvoudig te bevestigen op een deurkozijn met een breedte van 60 tot 80 centimeter. 

Zoluko pull up bar

Met deze pull up bar haal je de sportschool in huis, dus nooit meer tijd te kort om te sporten. Deze pull up bar bevestig je eenvoudig aan de wand en geeft je de mogelijkheid om je spieren om 10 manieren te trainen. Je kunt aan deze pull up bar ook een weerstandsband of bokszak hangen door de ringbout die is bevestigd aan de bar. De pull up bar heeft een maximale belasting van 150 kilo en komt met een gratis e-Book.

Sans marque pull up bar

Een pull-up is een van de meest effectieve oefening om je lichaam te trainen en met deze bar kun je deze oefening altijd thuis doen. Deze pull up bar monteer je eenvoudig aan de muur en is belastbaar tot 150 kilo. Deze bar is extra stevig omdat het frame boven op de stand is gemonteerd en heeft volledige anti-zweet grip op alle handvaten.

Veelgestelde vragen

Tot hoeveel kilo kan een pull up bar belast worden?

 Dit is per pull up bar verschillend. Sommige kunnen maar tot 100, terwijl andere tot 200 kilo kunnen worden belast. Lees daarom goed in de beschrijving tot hoeveel kilo de pull up bar belast kan worden.

Welke spiergroepen kun je allemaal trainen met een pull up bar?

Met een pull up bar kun je heel veel verschillende spiergroepen trainen: rug, schouders, benen, armen, borst en core. Met een pull up bar train je dus je hele lichaam.

Hoe doe je een pull up?

 Als je net begint met fitness, dan is een pull up doen waarschijnlijk nog heel lastig voor je. Probeer daarom elke dag een paar pull ups te doen totdat je niet meer kan. Spring omhoog en grijp de stang vast, trek jezelf op totdat je kin boven de stang uitkomt en laat jezelf dan weer langzaam zakken. Tip: je kunt in het begin ook een weerstandsband gebruiken, deze helpt jou om omhoog te komen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 pull up bars