5x Beste Dip Station

Laat je spiermassa groeien met een dip station dat thuis makkelijk te monteren is. Besteed iedere week 2-3 keer een kwartiertje aan het dip station en je ziet na een tijdje al meteen resultaat. Dus ga voor het maximale resultaat met deze dip stations!

Lijst met de 5 beste dip stations

Zoluko dip station

Zonder iedere keer naar de sportschool te gaan, toch trainen aan je gezondheid. Dit dip station biedt de uitkomst voor iedere sporter die zijn borstspieren, schouders en armen wilt versterken. Door slechts 2-3 maal per week gebruik te maken van het dip station zul je snel zichtbaar resultaat zien. Bespaar veel ruimte, want er is geen permanente bevestiging nodig. Het dip station is in de hoogte verstelbaar dus voor iedereen te gebruiken.

Physionics dip station

Dit dip station kan tot 120 kilo weerstaan en helpt jou je lichaam in vorm te trainen. Trek jezelf omhoog aan de gewatteerde metalen stangen en herhaal de oefeningen voor optimaal resultaat. Het dip station is ideaal voor professionals en beginners en handig in elkaar te zetten.

Gorilla Sports dip station

De meest old skool manier om borstspieren te kweken is om push ups te doen. Maar als je echt meer spiermassa wilt, dan ga je natuurlijk voor de dips. Hiermee train je je borst en triceps tegelijk. Met dit oersterke dip station die tot wel 150 kilo kan verdragen, kun je na montage al meteen aan de slag. Je kunt op dit dip station niet alleen dips doen, maar je kunt ook leg raises doen voor de buikspieren.

Body-Solid dip station

Dit ultieme trainingsstation is geschikt voor alle lengtes en is een echte aanrader om thuis te gebruiken. Met dit dip station veranderen je schouders, borstspieren en bovenlichaam in een geweldige spiermassa. Dit dip station heeft extra lange hendels, die voorzien zijn van rubberen antislip grepen.

Homcom dip station

Deze optrekstang is gemaakt voor hoogwaardig staal en daardoor extreem stabiel. De gepolsterde handgrepen beschermen je handen en zorgen voor stevige grip. Dit dip station kan tot 100 kilo dragen en is in de hoogte verstelbaar in tien stappen. De vier rubberen pads om de poten zorgen voor een stabiele grip op elke ondergrond.

Veelgestelde vragen

Kan een dip station makkelijk opgeborgen worden?

Een dip station kan helaas niet opgevouwen worden maar is wel makkelijk op te bergen. Je kunt de stangen helemaal naar beneden doen en anders is een dip station makkelijk uit en in elkaar te zetten. Daarom pas het dip station altijd wel in een kast of schuurtje.

Welke oefeningen kun je op een dip station doen?

Je kunt er natuurlijk dips op uitvoeren maar je kunt nog meer oefeningen doen zoals support hold, knee raises, leg raises, l-sit hold en deep push-ups.

Staat een dip station wel stabiel op de grond?

Een dip station is natuurlijk niet vast gemonteerd aan de grond dus je moet niet te gek gaan doen met een dip station. Kijk daarom goed naar hoeveel kilo een dip station aankan en hoe zwaar een dip station zelf is. Want hoe zwaarder een dip station, hoe stabieler.

Bekijk hieronder de volledige top-5 dip stations