5x Beste Honkbalknuppel

Wil jij laten zien hoe ver jij kan slaan? Dan moet jij absoluut een van deze honkbalknuppels aanschaffen. Deze honkbalknuppels hebben allemaal extra veel grip, zodat jij een homerun kan slaan. Deze knuppels kun je gebruiken in een potje honkbal met vrienden of op een training.

Lijst met de 5 beste honkbalknuppels

Abbey honkbalknuppel

Met deze Abbey honkbalknuppel wordt het maken van een homerun een makkie. Deze honkbalknuppel is gemaakt van gelakt beukenhout en is verkrijgbaar in de maten 78, 73 en 63 centimeter lang. De knuppel ligt goed in de hand door de stevige grip en ideaal om recreatief te gebruiken.

Relaxdays honkbalknuppel

Deze knuppel is precies wat je nodig hebt als je een potje wilt baseballen of softballen. Deze aluminium knuppel is niet geschikt voor wedstrijden, want harde ballen kunnen deze knuppel beschadigen. De PU-greep zorgt ervoor dat de softbalknuppel niet uit je hand glijdt. De knuppel is 86 centimeter lang en geschikt voor recreatief gebruik.

Cold Steel honkbalknuppel

De Cold steel honkbalknuppel is onverwoestbaar. Deze mini-knuppel is gegoten uit de zwaarste kwaliteit en zal een leven lang meegaan. Deze knuppel is niet alleen sterker dan traditionele knuppels, maar ook veel duurzamer. De knuppel zal nooit slijten, barsten, splinteren of breken, dus terecht de meest duurzame honkbalknuppel ter wereld. De honkbalknuppel is 50 centimeter lang.

MidWest honkbalknuppel

De knuppel heeft een stevige grip zodat hij niet uit je handen vliegt na het slaan. Zo sla jij makkelijk een homerun met deze honkbalknuppel. Deze knuppel is gemaakt van aluminium en is 86 centimeter lang.

Toitoys honkbalknuppel

Deze kunststof honkbalknuppel is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Hij heeft een stevige grip voor extra controle en dankzij het foam is het kindvriendelijk. Voor kleinere kinderen zorgt de knuppel voor ontwikkeling van de oog-handcoördinatie. De honkbalknuppel is 60 centimeter lang en hierbij krijg je ook een foambal zodat je meteen kan beginnen.

Veelgestelde vragen

Hoe lang moet een honkbalknuppel zijn?

Dit ligt aan je eigen bouw en lengte, want als je groter bent, moet je ook een grotere knuppel hebben. Kinderen van 10 jaar hebben een knuppel nodig van 29 inch, kinderen van 11 tot 14 jaar een knuppel van 30 tot 32 inch en volwassenen hebben meestal een knuppel van 34 inch. 

Is het legaal om een knuppel te hebben?

Het is alleen legaal als je je knuppel gebruikt voor sportactiviteiten. Als jij om onverklaarbare reden een honkbalknuppel in de auto hebt liggen, wordt dit als wapen opgemerkt en is dat illegaal.

Van welk materiaal moet mijn knuppel zijn?

In alle Nederlandse competities is het gebruik van houten knuppels niet toegestaan dus gebruiken ze altijd aluminium honkbalknuppels. Maar je kunt voor recreatief gebruik of op trainingen wel houten knuppels gebruiken.

Bekijk hieronder de volledige top-5 honkbalknuppels