4x Beste Hockey Masker

Terwijl hockey helemaal niet gevaarlijk klinkt, kan het toch best wel gevaarlijk zijn. Het is natuurlijk belangrijk dat je je hockeystick laag houd zodat je elkaar niet raakt. Toch kun je voor extra bescherming een hockey masker opzetten. Zo is in elk geval je gezicht veilig voor als er toch iets mis gaat. Daarom vind je hieronder de beste 4 hockey maskers.

Lijst met de 4 beste hockey maskers

Brabo Hockey masker

Brabo heeft ontzettend veel verschillende kleuren hockey maskers. Ben jij juist niet zo van de kleurtjes dan is dit witte hockey masker van Brabo perfect voor jou. Door dit masker is je gezicht volledig beschermt waardoor er geen ongelukken kunnen gebeuren.

Stag Hockey masker

Stag heeft een heel erg handig hockey masker die je gele gezicht beschermt. Aan de binnenkant zit een schuimrubberen laag die ervoor zorgt dat het masker lekker zit. Verder is het masker makkelijk te verstellen met de bandjes aan de achterkant.

Unihoc Hockey masker

Unihoc heeft een heel professioneel hockey masker. Het masker is in een maat te verkrijgen maar je kunt hem wel makkelijk afstellen. Het masker is voor kinderen vanaf 10 jaar. Is de helm alsnog te groot dan zijn er eventuele schuimstofpads die je in de helm kunt plaatsen.

TK Hockey masker

TK Hockey heeft een heel erg veilig hockey masker. Als je dit masker draagt dan zal er niks gebeuren. Hij is te verkrijgen in meerdere maten en je kunt hem gemakkelijk verstellen met de klittenband sluitingen.

Veelgestelde vragen

Wat is een hockey masker?

Een hockey masker is een masker die over je gezicht zit. Zo word je gezicht beschermt en zo voorkom je ongelukken.

Helpt een hockey masker?

Een hockey masker is zeker handig want het beschermt je gezicht. Als je nu een hockeystick of een bal tegen gezicht aan krijgt dan ben je volledig beschermt.

De gehele top 4 beste hockey maskers