5x Beste Dartborden

Het is natuurlijk superleuk om een mooie dartbord in huis te halen. Of je nu van darten houdt of niet, je kunt het altijd gebruiken met bijvoorbeeld vrienden. Hieronder lees je de beste dartborden.

Lijst met de top vijf beste dartborden

ABS Darts dartbord

Dit mooie dartbord van ABC Darts is ideaal op te hangen in de schuur of gewoon lekker in huis. Het is gemaakt van goede kwaliteit en staat goed aangeschreven bij de darters. Verder is het een gewoon dartbord waar je gemakkelijk je pijlen op kunt richten.

Winmau dartbord

Dit mooie dartbord van Winmau is ideaal voor in je woonkamer. Je kunt het dartbord namelijk erg gemakkelijk gebruiken. Verder is het ook geschikt voor beginnende darters, het is namelijk een bord waarop je gemakkelijk kunt oefenen.

Engelhard dartbord

Dit mooie dartbord van Engelhard is ideaal voor het gezin. Op de pijltjes die bij het dartbord zitten, zit namelijk bolletjes. Hierdoor voorkom je ongelukken, verder kun je met de pijltjes gemakkelijk op het dartbord richten.

Master Darts dartbord

Deze toffe Master Darts dartbord is bedoeld voor darters die net beginnen met darten. Dit dartbord heeft namelijk de echte afmetingen en valt niet te missen van een afstand. Het dartbord heeft een goede kwaliteit en is dus een echte aanrader.

Lifetime Deluxe Dartbord

Deze mooie dartbord van Lifetime Deluxe heeft een erg mooi design. Verder heeft het een hoge kwaliteit en zitten er zelfs dartpijltjes bij het bord in. Ook is het gemakkelijk om te richten op het dartbord en is het een echte aanrader!

Veelgestelde vragen

Waarom zijn dartborden groen en rood?

In 1975 vond een bedrijf een andere manier van produceren uit. Ze kozen voor de kleuren groen en rood omdat het de kleuren van het bedrijf waren.

Op welke hoogte moet een dartbord hangen?

De bullseye moet komen te hangen op 1,73 vanaf de grond.

Hoe heet het groene rondje op het dartbord?

Het groene rondje op een dartbord heet bull.

Gehele lijst met de top 5 beste dartborden