5x Beste Dartpijlen

Darten is een hele leuke activiteit om samen met je vrienden te doen, op kantoor, op school, in de voetbalkantine, in de kroeg of echt als sport. Als je op zoek gaat naar dartpijlen dan is het wel belangrijk dat je pijlen van goede kwaliteit hebt, daarom hebben wij hieronder de beste dartpijlen op een rij gezet.

Lijst met de 5 beste dartpijlen

NAPI dartpijlen

NAPI heeft hele mooie dartpijlen van hoge kwaliteit. De pijlen zijn geschikt voor iedereen, of je nou net begint of al erg ervaren bent. De pijlen zitten verpakt in een mooi doosje, zodat ze goed beschermt worden. Je kunt ontzettend veel verschillende combinaties maken waardoor je goed kunt afwisselen.

Essential Goods dartpijlen

Essential Goods heeft hele fijne dartpijlen die je overal kunt gebruiken. De pijlen zijn van hele goede kwaliteit. De pijlen kunnen gebruikt worden door beginners maar ook door ervaren darters. De pijlen hebben ontzettend veel grip, wat natuurlijk ontzettend handig is.

Slip dartpijlen

De dartpijlen van Slip zijn perfect voor een potje darten tegen je vrienden of familie. De pijlen hebben een erg gave uitstraling door de draak die is afgebeeld op de dartflights. Door de goede grip gooi je de pijlen zo in de roos.

Nince dartpijlen

Nince heeft hele mooie dartpijlen van hoge kwaliteit. Ze zitten verpakt in een mooi doosje waardoor ze niet stuk zullen gaan. De gele kleur van de dartflights loopt mooi over in het zwart waardoor ze een hele mooie uitstraling hebben.

ABC Darts dartpijlen

ABC Darts is een erg bekend merk in de dartwereld. Ze zijn dan ook van hoge kwaliteit. De pijlen hebben erg veel grip door de antislip die op de pijlen zitten. Verder zitten er extra dartflights bij. De pijlen kun je makkelijk opbergen in het bijbehorende zakje.

Veelgestelde vragen

Zijn er dartpijlen voor beginners?

Er zijn zeker ook dartpijlen voor beginners. Zo heb je pijlen van plastic, deze zijn minder scherp maar werken hartstikke goed. De 100 series dartpijlen staan ook wel bekent om dartpijlen voor beginners.

Hoe zwaar moeten mijn dartpijlen zijn?

Volgens de officiële dart spelregels mogen de pijlen maximaal 50 gram zijn. Maar lichtere pijlen kunnen ook goed gebruikt worden. Zo darten sommige professionals met pijlen van 23 gram.

De gehele top 5 beste dartpijlen