10x Beste Voetbaldoelen

Wil jij thuis samen met jouw vrienden een lekker potje voetballen, of wil jij thuis goed kunnen trainen? Dan zijn voetbaldoelen een echte must. Maar waar moet je nou eigenlijk op letten en wat is belangrijk? Hieronder hebben wij de tien beste voetbaldoelen op een rijtje gezet!

Lijst met de 10 beste voetbaldoelen

SportX Voetbaldoel

Opzoek naar een voetbaldoel die je gemakkelijk overal mee naar toe kan nemen? Met dit voetbaldoel van SportX kun je waar en wanneer je wilt een heerlijk potje voetballen. Doormiddel van het handige vouwsysteem kun je hem gemakkelijk opzetten en opbergen. Het doel wordt met vier haringen bevestigd in de grond, deze worden uiteraard meegeleverd.

Dunlop Voetbaldoel

Wil jij met je vrienden graag een potje voetballen of trainen? Dan mag dit voetbaldoel van Dunlop niet missen. Dit voetbaldoel kun je gemakkelijk inklappen en overal mee naartoe nemen. Daarnaast is het doel ook niet ontzettend lomp en groot, perfect voor de voetbalpotjes in de achtertuin.

EXIT Voetbaldoel

Dit stevige voetbaldoel is perfect voor de gemotiveerde voetballer die er alles aan wil doen om te winnen. Het doel is niet te groot, maar ook zeker niet te klein. Je zal hier perfect mee kunnen trainen. Het doel is van hoge kwaliteit en zal zeker niet zomaar omvallen, of je hem nu wel of niet in de grond hebt verankerd.

VirtuFit Voetbaldoel

Opzoek naar een voetbaldoel van hoge kwaliteit? Dan ben je bij VirtuFit op het juiste adres. Daarnaast is het voetbaldoel niet zwaar, waardoor je hem gemakkelijk zal kunnen verplaatsen. Natuurlijk worden grondankers meegeleverd, zodat hij niet zal omvallen en hij prima op zijn plek blijft.

MaxxSport Voetbaldoel

Toch opzoek naar een groter voetbaldoel? Dan ben je opzoek naar het MaxxSport voetbaldoel. Dit riante voetbaldoel is van hoge kwaliteit en is gemakkelijk te monteren. Daarnaast wordt hij geleverd met U-pinnen, zodat je hem kan vastpinnen in de grond en een zeil. Hierdoor zal het doel niet beschadigen en is weerbestendig.

Relaxdays Voetbaldoel

Met dit voelbaldoel van Relaxdoel zal jij al jouw doelen kunnen trainen. Dit doel is van hoge kwaliteit en is gemakkelijk te monteren. Ook wordt dit doel geleverd met haringen, dit zorgt ervoor dat hij altijd op zijn plek blijft en dus niet omvalt.

EXIT Voetbaldoel(en)

Opzoek naar voetbaldoeltjes, die jij overal mee naar toe kan nemen? Dan ben je bij EXIT weer aan het juiste adres. Met deze doelen kunnen jij en al jouw vrienden een prima potje voetbal mee kunnen spelen. Wat wil je nog meer?

Cozytrix Voetbaldoel

Opzoek naar een riant voetbaldoel? Dit voetbaldoel van Cozytrix stelt niet teleur. Dit doel is gemakkelijk te monteren en is weerbestendig. Daarnaast wordt dit doel met grondankers geleverd, waardoor dit doel altijd goed op zijn plek blijft.

Taktisport Voetbaldoel

Dit voetbaldoel van Taktisport is van hoge kwaliteit en gemakkelijk te monteren. Daarnaast kun je hem gemakkelijk opvouwen en overal mee naar toe nemen. Zo kun je met al jouw vrienden een lekker potje voetbal doen.

Etan Voetbaldoel

Wil jij samen met jouw vrienden goed kunnen trainen? Dan mag dit voetbaldoel van Etan zeker niet missen. Hij is gemakkelijk te monteren en ziet er ook nog eens goed uit. Ook is hij van hoge kwaliteit en kan dus zeker wel tegen een stootje.

Veelgestelde vragen

Waarom een voetbaldoel aanschaffen?

Naast de normale voetbaltraining, kan het soms fijn zijn om thuis ook nog goed te kunnen trainen. Dan mag een voetbaldoel natuurlijk niet missen. Ook is het natuurlijk leuk om samen met jouw vrienden thuis ook een potje voetbal te kunnen doen, dan is zijn voetbaldoelen natuurlijk niet overbodig.

Hoe groot moet een voetbaldoel zijn?

Een proffesioneel voetbaldoel is 7,32 meter breed en 2,44 meter hoog. Natuurlijk hoeft dit voor een thuisdoel niet. Je moet zelf een beetje bepalen voor wat voor doeleinden je het doel wilt gebruiken. Zorg er natuurlijk wel voor dat je een goed en groot genoeg doel koopt.

Worden bij alle voetbaldoelen ankers geleverd?

Nee, dit is niet het geval. Zorg er dus altijd voor dat je goed je research doet of het doel wel ankers meegeleverd krijgt en of dit überhaupt nodig is.

Volledige lijst met de 10 beste voetbaldoelen

€22,29
€23,99
in stock
Bol.com
€69,00
out of stock
Bol.com