5x Beste Handbaldoel

Wil je altijd en overal handbal spelen? Dan kun je een handbaldoel aanschaffen en deze overal mee naartoe nemen. Ook kun je er oefendoeken, doelnetten en smoornetten bij halen, zodat je je handbalcarrière een boost kan geven.

Lijst met de 5 beste handbaldoelen

Bownet handbaldoel

Speel altijd en overal handbal met dit doel. De doelpalen zijn gemaakt van een stevig stalen frame. En binnen 120 seconden staat het doel en kan een wedstrijdje handbal beginnen. Het doel heeft rubberen niet-markerende voeten om een goede houding te behouden. Na het spelen van een wedstrijd, klap je het doel in en neem je hem weer makkelijk mee in de meegeleverde rolkoffer.

Quickplay handbaldoel

Dit is een draagbaar handbaldoel dat binnen 2 minuten staat. Het doel is stabiel en voorzien van een verzwaarde basis. Je kunt hem makkelijk meenemen naar het strand, in je eigen achtertuin of in het park. Het doel is iets minder hoog dan een normaal doel maar is wel makkelijk mee te nemen door de draagtas die wordt meegeleverd.

Amigo handbal oefendoel

Dit oefendoel wand hang je in een handbaldoel en is handig voor een training. Het doek is voorzien van twee ronde openingen waar de bal precies doorheen kan. Het doek is zeer sterk, soepel en kan bij meerdere sporten worden ingezet. Verbeter je gooi en precisie door dit doek. 

Amigo handbaldoelnet

Zonder een stevig doelnet gaat het lastig om een handbalwedstrijd te spelen. Dit groene net wordt veelvuldig gebruikt bij wedstrijden en is eenvoudig te bevestigen. Het is geschikt voor doel van 3 bij 2 meter. Wanneer er gescoord wordt, houdt het net de bal tegen en zorgt er ook voor dat de bal niet terug het veld inschiet.

Tom handbal smoornet

Dit smoornet verlengt de levensduur van het doelnet. Een smoornet hang je in de goal voor het doelnet. Door het smoornet remt de bal af en gaat het doelnet langer mee. Het smoornet is 3 millimeter dik en is daardoor zeer sterk. Dit smoornet kan in een doel met de afmeting 3 bij 2 meter.

Veelgestelde vragen

Kunnen handbaldoelen alleen gebruikt worden voor handbal?

Nee hoor, op een handbaldoel kun je meerdere sporten beoefenen zoals voetbal.

Hoelang  gaat een handbaldoel mee?

De meeste handbaldoelen gaan lang mee, maar dit ligt natuurlijk ook aan hoe jij je doelen behandelt. Doelen met een stalen frame gaan het langst mee. Daarnaast kun je een smoornet kopen om de kwaliteit en levensduur van een doelnet te verlenen.

Hoe groot is een officieel handbaldoel?

Een handbaldoel heeft een afmeting van 3 bij 2 meter. En is meestal uitgevoerd in de kleuren rood-wit.

Bekijk hieronder de volledige top-5 handbaldoelen