5x Beste Golf ijzer

Als je gaat beginnen met golf is het belangrijk om te weten wat er allemaal in een golfset zit en wat voor clubs je allemaal kan gebruiken. Golfijzers zijn bij het golfen enorm belangrijk, deze gebruik je namelijk het meest. Bekijk hier de top 5 beste golfijzers.

Lijst met vijf beste golfijzers

Callaway GolfIjzers

Deze golfijzers van Callaway zijn gemaakt van titanium. In deze verpakking zitten ijzers 7 tot en met SW. Deze golfijzers zijn voor de rechtshandige mensen. De lengte van de putter is 35 inch, dit is een standaard putter.

Wilson Golf Ijzers

Deze golfijzers van het merk Wilson, zijn erg geschikt om uw golfvaardigheden mee te verbeteren. Met deze golfijzers heb je meer kracht in je spel. Ook deze golfijzers zijn voor rechtshandige mensen. Deze set gaat van 5 tot SW.

Cobra Golf Ijzers

Ook met deze golfijzers van Cobra heb je een flinke slag, maar houd je de bal toch binnen de lijntjes. Het zijn krachtige golfclubs van goede materialen. Deze clubs zijn erg licht, zodat je er zonder het door te hebben hard mee kunt slaan. Ook deze set gaat van 5 tot SW.

Mizuno Golf Ijzers

Ook deze van Mizuno golfijzers beloven veel vergevingsgezindheid waardoor je binnen de lijnen blijft, dit komt door de stabiliteit die deze golfijzers beloven. Deze zilveren golfclubs zijn gemaakt van grafiet en ook deze bevatten clubs 5 tot en met SW.

Titleist Golf Ijzers

Deze golfijzers van Titleist zijn gemaakt van ijzer. De lengte is de standaardlengte. Deze golfijzers zijn geschikt voor rechtshandige mensen. Deze gaan van 5 tot PW.

Veelgestelde vragen

Met welke golfclubs speel je het meeste?

Je gebruikt de ijzers het meest. Voor een korte slag gebruik je bijvoorbeeld ijzer 9 en voor een lang ijzer 4.

Hoe maak ik mijn golfclubs schoon?

Je kan ze na gebruik eventjes laten weken in een emmer met water en schoonmaakmiddel, daarna kan je met een doek of borstel de viezigheid weghalen en dan gewoon afdrogen met een doek.

Welke golfclubs moet ik kopen?

Als beginner kan je het beste een beginnersset kopen, omdat deze al alles bevat wat je nodig hebt.