5x Beste Fairway Woods

Wil jij meer controle hebben tijdens het golfen? Dan is een Fairway Wood misschien wel wat voor jou. Maar hoe kom je nou aan goed Fairway woods en welke zijn goed? Hieronder vind je de top 5 beste Fairway Woods.

Lijst met de 5 beste Fairway Woods

Wilson Fairway Woods

Wilson heeft hele mooie Fairway Woods van hoge kwaliteit. Hij ziet er ontzettend professioneel uit door de zwarte kleur met matte donkerblauwe details. De zilveren strepen maak het design helemaal af.

Taylormade Fairway Woods

De Fairway Woods van Taylormade zijn in 2022 geüpgraded. Met alle technische veranderingen win jij alle wedstrijden en krijg jij de golfbal onder controle. Hij is zwart met rode details.

Cobra Fairway Woods

Cobra heeft hele mooie Fairway Woods voor rechtshandige dames. De club is zwart met zilveren en lichtroze details en streepjes. Met deze Fairway Wood heb je veel meer balans en controle over de richting van je golfbal.

Callaway Fairway Woods

Deze zwart met groene Fairway Woods van Callaway doet het ontzettend goed en helpt je ondersteunen tijdens het golfen. Door de spelen met deze Fairway Woods heb je een strakkere balvlucht en heb je veel controle.

Mizuno Fairway Woods

De Fairway Woods van Mizuno heeft een hele gave ene professionele uitstraling. Hij is zwart met zilveren logo. Naast dat hij erg mooi is werkt hij ook nog uitstekend! Hij zorgt voor een krachtige slag en je kan de loft ook nog eens verstellen.

Veelgestelde vragen

Wat is een Fairway Woods?

Een Fairway Wood is een golfclub maar dan met een kleiner hoofd en met meer loft.

Waarvoor is een Fairway Wood?

Een fairway wood is voor lange afstanden op de baan.

Waar moet ik op letten bij het kopen van een fairway wood?

Dingen waar je op moet letten zijn de loft, het hoofd en de flexibiliteit.

De gehele top 5 beste Fairway Woods