3x Beste Squashracket Set

Als je gezellig samen met je vrienden een middagje wilt squashen is het natuurlijk handig om verschillende dingen in huis te halen. Je hebt een racket nodig, een balletje of eigenlijk een hele set. Hieronder zie je de top drie beste squashracket sets.

Lijst met de top 3 beste squashracket sets

Dunlop squashracket set

Deze mooie set van Dunlop is ideaal voor jou als beginnende squasher. In de set zitten maar liefst twee rackets van goede kwaliteit. Verder heb je ook nog twee balletjes in de set zitten waarmee je lekker kunt squashen.

Victor squashracket set

Victor heeft nu een mooi set voor jou als squasher. In deze set zitten twee rackets en twee balletjes waarmee je kunt squashen. Deze set is vooral bedoeld voor beginnende squashers. Verder heeft deze set goede kwaliteit.

Oliver squashballen

Naast dat je rackets nodig hebt, heb je natuurlijk ook ballen nodig waarmee je kunt spelen. Oliver heeft een perfecte set voor jou. De ballen hebben allemaal andere kleurtjes waardoor je het voor jezelf uitdagend kunt maken.

Veelgestelde vragen

Waar staan de verschillende balkleuren voor?

Een bal met een rode stip zorgt voor een uitdagend spel, een gele bal voor echte profs en de blauwe bal voor een hogere stuiter. Zo is er voor iedereen wat wils.

Waar moet je op letten bij het kopen van een squashracket?

Je moet letten op het gewicht van de racket, hoe meer gewicht hoe minder balans, maar wel meer kracht. Verder moet je letten op de vorm en op de balans van de racket.

Waarom wordt een bal warm geslagen met squash?

Ze moeten eerst warm worden, anders stuiteren de ballen niet goed genoeg en dat zou natuurlijk zonde zijn.

Gehele lijst met de top 3 squashracket set