5x Beste Sporen

Als je gaat paardrijden heb je natuurlijk allemaal verschillende benodigdheden nodig. Zo heb je ook sporen nodig, je kunt deze sporen gebruiken om je paard een tikje geven zodat je paard gaat luisteren en erg handig voor ondersteuning. Hieronder lees je de beste sporen.

Lijst met de top 5 beste sporen

Harry’s Horse sporen

Deze sporen van Harry’s Horse zijn gemaakt van goede kwaliteit. Ook ervaart je paard geen pijn met deze sporen. Verder zijn ze gemakkelijk te gebruiken door middel van het wieltje wat eraan zit.

Sprenger sporen

De fantastische sporen van Sprenger zijn een echte musthave voor jou als ruiter. Met een wieltje is het gemakkelijk te gebruiken. Verder zijn de sporen gemaakt van de goede kwaliteit.

Partychimp sporen

Je hebt natuurlijk verschillende sporen, zo heb je ook de sporen van Partychimp. Deze sporen hebben een mooi design. Verder zijn de sporen gemaakt van goede kwaliteit. Deze sporen zijn voornamelijk bedoeld voor cowboylaarzen.

Freejump sporen

Freejump heeft nu deze mooie sporen voor echte ruiters. Deze sporen zijn erg gemakkelijk te gebruiken, ze zijn namelijk licht van gewicht waardoor het ook nog eens comfortabel zit.

Bling Your Horse sporen

Deze glimmende sporen van Bling Your Horse zijn niet meer te missen tijdens jouw paardrijwedstrijd. De sporen hebben een erg mooi design en ze zijn ook nog eens gemaakt van goede kwaliteit.

Veelgestelde vragen

Waar worden sporen voor gemaakt?

Sporen zijn eigenlijk een soort hulp om de beenhulpen van de ruiter te bevorderen.

Waar moet je op letten bij het dragen van sporen?

Je moet ervoor zorgen dat je een onafhankelijke zit hebt. Heb je dat niet? Dan kan het erg vervelend zijn voor je paard aangezien je dan de hele tijd in z’n buik zit te prikken.

Waar moeten je sporen zitten?

Je sporen moeten worden vastgezet bij de hiel van je laars. Zo kan het hulpmiddel goed worden ingezet.

Gehele lijst met de top 5 beste sporen