5x Beste 6 Persoons Tent

Ga je samen met een groep vrienden kamperen? Of heb je een gezin van 6 personen? Dan heb je een grote tent nodig! Het kan nog wel eens een opgave zijn om een grote tent te vinden die aan al jouw wensen voldoet. Hopelijk kan je je door dit lijstje een weg banen door alle tenten die er op de markt zijn. Lees verder voor de top 5 beste 6-persoons tenten.

Top 5 Beste 6-persoons tenten

Easy Camp

Deze grote tent van Easy Camp is gemakkelijk op te zetten. Door de grote ronde vorm kan je met je hele vriendengroep of gezin in deze tent slapen. Deze tent heeft ventilatieopeningen bekleed met muggengaas, zo houd je de insecten buiten je tent. Deze tent is gemaakt van polyester. De tent heeft een lengte van 365 centimeter, breedte van 320 centimeter en hoogte van 220 centimeter. 

Coleman Tent

Ook deze ruimte tunneltent van Coleman is zeer geschikt voor een groot gezin of vriendengroep. Deze tent bevat twee slaapcabines tegenover elkaar. Hij is perfect voor een echte kampeervakantie. Opgezet is deze ruime tent 230 centimeter breed en 620 centimeter lang, de tent heeft ook een stahoogte van 205 centimeter. Ook is deze tent goed beschermd tegen zware regenbuien.

High Peak Tent

Deze tunneltent van High Peak is goed geschikt voor jouw kampeeruitstapje. Deze tent heeft een vast ingenaaide bodem, zo komt er geen viezigheid in de tent. Ook door gebruik van muggengaas komen er geen insecten in jouw tent. Door het dak van een speciale coating is de tent warmte reflecterend. De tent heeft twee slaapvertrekken, maar als je de binnenwand wegritst is het één grote slaapruimte.

Lodge tent

Deze duurzame Lodge Safari tent uit canvas is goed waterproof. Deze tent wordt geleverd met tentpalen, stormkoorden en een draagzak. De lengte van de tent is 600 centimeter, breedte ook 600 centimeter, hoogte 350 centimeter.

Outwell Tent

De Parkdale 6PA tent van Outwell bevat drie slaapgedeeltes. Zo heb je drie zones voor een gemakkelijke kampeerervaring. De tent heeft veel ramen en veel licht, door het speciale ventilatiesysteem kan je ook kiezen voor extra veel lucht. De lengte van deze tent is 655 centimeter, breedte 390 centimeter en de stahoogte is 220 centimeter.

Veelgestelde vragen

Wat is een tunneltent?

Een tunneltent is een tent met een tunnelvorm. Je kan deze herkennen aan de meerdere bogen achter elkaar. Zo heb je een ruimere tent.

Waar is een tentdoek van gemaakt?

Een tentdoek kunnen van verschillende materialen zijn. Elk materiaal heeft specifieke eigenschappen die ze ook onderscheiden van de ander. Zoals hoe zwaar het doek is.

Zijn alle tenten waterdicht?

Alle tenten zijn door de tentdoeken waterafstotend, maar zeker niet allemaal waterdicht. Ook kunnen alle tenten niet evenveel druk hebben.

Bekijk hier nog eens de top-5: