5x Beste 4 Persoons Tent

Van plan om met het gezin op vakantie te gaan? Of gezellig met een groepje vrienden? Dan heb je een tent nodig die ruim genoeg is voor iedereen. Bekijk hier de top 5 beste tenten en vind zo een tent die zich helemaal aan jouw wensen voldoet:

Top 5 beste 4 persoons tenten

Coleman Tent

Deze tunneltent van Coleman is de perfecte tent voor je gezin om de vakantie in door te brengen. Deze ruime tent is ook extra hoog. Met twee personen is hij snel en makkelijk in elkaar te zetten. De tent bevat twee slaapcabines, een leefgedeelte en heeft twee ingangen. De buitenkant is gemaakt van polyester en bij de tent zitten glasfiber stokken. Dit is de maat van de tent: lengte 420 centimeter, breedte 300 centimeter en hoogte 200 centimeter.

Redwood Tent

De Arco 300 AIR van Redwood is een opblaasbare tunneltent. Deze tent is voor maximaal 4 personen. Door de constructie van luchtslangen heb je deze tent al snel in opgezet. Het materiaal van de stokken is plastic. De lengte van deze gezinsvriendelijke tent is 470 centimeter, breedte 300 centimeter en de hoogte is 190 centimeter.

Somultishop Tent

Dit is een tipi tent voor 4 personen van somultishop. Deze tent heeft een speels en uniek design. Mede door deze vorm is de tent gemakkelijk op te zetten. Het grondzeil van de tent zit ook vast aan de tent. Ook droogt deze tent snel. Deze tent is gemaakt van nylon.

High Peak Tent

Ook deze koepeltent van High Peak is een geschikte tent voor een gezin van 4. Deze tent is voorzien van een aluminium coating, daardoor kan het buitendoek tegen verschillende weersomstandigheden. Ook insecten komen deze tent niet binnen door de speciale muskieten ingang. Deze tent kan je ook verduisteren voor een goede nachtrust.

BRGOOD Tent

Deze tent voor 3 of 4 personen is geschikt voor verschillende buitenactiviteiten. Het is gemaakt van een duurzaam en stabiel materiaal. Hij is eenvoudig en gemakkelijk te installeren. Deze stof kan tegen regenachtig weer, maar niet met grote buien. Dit is de perfecte tent voor op een festival.

Veelgestelde vragen

Wat betaal je voor een goede tent?

Een goede tent kan je ongeveer 300 euro kosten.

Wat voor tent is gemakkelijk in elkaar te zetten?

Als je snel jouw tent snel in en uit elkaar wilt zetten is het handig om een polyester tent aan te schaffen, dit is handig omdat een polyester tent veel lichter is en sneller droogt.

Waar moet je op letten als je een tent koopt?

Het is belangrijk dat een tent goede ventilatie heeft, waterdicht is en ook insecten buiten houdt.

Bekijk hier nog eens de volledige top-5: