5x Beste Snowboardhelm

Als je op wintersport gaat is het natuurlijk wel belangrijk dat je genoeg kleding en skispullen meeneemt. Voor je eigen veiligheid is een helm misschien nog wel het belangrijkst van alles. Daarom heb je hieronder de 5 beste snowboardhelmen.

Lijst met 5 beste snowboardhelmen

SINNER snowboardhelm

Veilig op pad gaan tijdens je wintersport vakantie? SINNER heeft een hele stevige helm waardoor je altijd beschermt bent. De helm is zwart met een klein groen logo. Onderaan kun je de helm verstellen zodat hij perfect zit.

Bollé snowboardhelm

Bellé heeft hele mooie verschillende modellen snowboardhelmen. Zo heb je deze witte helm met daarop panterprint en een mooi logo. De binnenkant kun je eruit halen en uitwassen. Verder kan je hem zelf verstellen totdat hij goed past.

Briko snowboardhelm

Met deze snowboardhelm van Briko weet je zeker dat je hoofd goed beschermt is tijdens het snowboarden. Aan de zijkant zit een zacht stofje waardoor hij superzacht en warm is. Ook deze helm is makkelijk te verstellen.

Livall snowboardhelm

Als je het hebt over snowboardhelmen van hoge kwaliteit dan kan de helm van Livall niet missen. In de helm zit een sos systeem waardoor als je in gevaar bent je dit kan inschakelen. Ook zit er een Walkie talkie in zodat je gemakkelijk kunt communiceren. Verder kan je muziek luisteren, bellen en nog veel meer!

Anon snowboardhelm

De zwarte snowboardhelm van Anon is ontzettend zacht van binnen waardoor je hem de hele dag wel op kan hebben. Hij is in verschillende maten te verkrijgen en hij is ook nog eens verstelbaar.

Veelgestelde vragen

Is het verplicht om een helm te dragen tijdens het skiën of snowboarden?

Er zijn een aantal gebieden waar dit verplicht is maar op de meeste plekken is het niet verplicht. Toch word het vaak wel als tip gegeven omdat het je natuurlijk wel beschermt.

Welke maat snowboardhelm moet ik?

Het is belangrijk dat de helm niet te los zit want dan is het effect veel minder te vertrouwen. De helm moet uiteraard ook niet te strak maar zorg wel dat hij goed vast zit. Over het algemeen zijn de helmen erg makkelijk te verstellen. W

Waar moet ik opletten bij het kopen van een snowboardhelm?

Zorg ervoor dat je de goede maat hebt en een helm die je kunt verstellen. Verder is het belangrijk de de helm aan de officiële regels voldoet. Let daarbij op het nummer: EN 1077.

De gehele top 5 beste snowboardhelmen