5x Beste Skibril

Op je skivakantie geen last hebben van sneeuw en zon in je ogen? Dan heb je zeker een skibril nodig die je hier voor beschermt. Hieronder staan de beste skibrillen voor jong en oud.

Lijst met de 5 beste skibrillen

Sinner skibril

De Sinner is een skibril zonder fysiek frame. De blauwe spiegellens vermindert verblinding en biedt 100% UV-bescherming. Aan de binnenkant heeft de lens een speciale anti-condenslaag en ventilatiekanalen. Het schuim rond het frame voorkomt vervelende drukpunten en door de verstelbare band blijft de bril goed op de helm zitten.

5One skibril

Perfect aansluitend op je gezicht, garantie voor urenlang sneeuwplezier en de skibril voelt prettig aan. De alpine 1 is een skibril voor de wintersporter die goed zicht en comfort belangrijk vindt. Door de anti-fog laag zorgt het ervoor dat je een helder zicht blijft houden en door de UV-protectie dat je beschermd bent tegen UV. En met de antislip strap blijft je bril gewoon zitten op je helm.

SPEX skibril

Met deze skibril kunnen kinderen ongestoord genieten van het skiën. Dankzij de verstelbare hoofdband met anti-slipprint blijft de bril goed zitten. Aan de binnenkant van het frame zit zacht 2-laags schuim waardoor de bril ook comfortabel blijft zitten. Deze bril heeft ook een anti-fogcoating en is geschikt voor matig zonlicht.

Brunotti skibril

Deze skibril heeft een groot zwart frame en is gemaakt van het sterke polycarbonaat. De lens van deze skibril past zich automatisch aan elke weersomstandigheid, dus je hoeft niet meer van lens te wisselen. Met deze bril heb je een breed gezichtsveld en minder last van schitteringen in de sneeuw. Aan de binnenkant zit een driedubbele foamlaag die je gezicht droog houdt en de bril goed op zijn plaats houdt.

Outtrek skibril

Deze hippe skibril mag niet ontbreken bij je wintersportuitrusting. De skibril beschermt je ogen optimaal tegen zonlicht, sneeuw, ijzel en wind. De dubbele lens met anti-fog coating voorkomt condensvorming. De elastische hoofdband is verstelbaar en de binnenkant is voorzien van siliconen om afglijden te voorkomen.

Veelgestelde vragen

Welke skibril categorieën heb je?

Je hebt 5 verschillende categorieën. Deze categorieën bepalen de mate waarin licht door de skibril wordt doorgelaten.                                                                                              Categorie 0 laat 80-100% licht door, categorie 1 laat 43-80% licht door, categorie 2 laat 18-43% licht door, categorie 3 laat 8-18% licht door en categorie 4 laat 3-8% licht door.

Welke maat skibril heb ik nodig?

Je hebt 4 verschillende maten: slim fit, regular fit, wide fit en kids. Welke maat je nodig hebt, hangt af van de grootte van je hoofd.

Kan ik een normale bril dragen onder een skibril?

Ja dit kan! Maar dan moet je wel een speciale skibril hebben. Deze heetten OTG-skibrillen en hebben een ruimer frame waardoor ze over een bril heen kunnen.

Bekijk hieronder de volledige top-5 beste skibrillen