5x Beste Supboard

Eindeloos willen dobberen op het water? Dat kan met één van deze supboards. Al deze supboards zijn al voorzien van de benodigde accessoires waardoor jij meteen het water op kan!

Lijst met de 5 beste supboards

Pacific supboard

Met deze complete set zit jij zo op het water te peddelen. Dit opblaasbare supboard is 285 centimeter lang en kan tot 80 kilo aan. Bij deze set zit een grote handpomp om het supboard mee op te blazen, een aluminium peddel die verstelbaar is, een veiligheidskoord, een net voor je waterdichte tas, een reparatiekit en een rugtas waarin je alles makkelijk kan vervoeren. Door de lengte is het supboard heel wendbaar en reactief. En de antislip bekleding zorgt voor optimale grip en comfort.

Arebos supboard

Dit supboard is vijf centimeter dikker dan andere supboards, waardoor je veel stabieler en veerkrachtiger staat maar nog steeds heeft het supboard een laag gewicht. Daarom is dit board ook geschikt voor beginnende suppers. Het board heeft drie vinnen, vier ringen met elastische bagageriemen, een ring aan de achterkant om je board aan te leggen en vier extra ringen om eventueel een kajak stoel aan het board te bevestigen. Ook bij dit board krijg je een vloerpomp, onderhoudsset en peddel.

Bestway supboard

Het opblaasbare supboard van Bestway is gemaakt van stevig polyester materiaal voor optimale grip en comfort, waardoor dit board ideaal is voor zowel beginners als gevorderden. Bij dit board krijg je alle benodigde accessoires waardoor je uren kan genieten op het water. Het board is draagbaar en makkelijk op te bergen, bevat een antislip pad waardoor je niet uitglijdt en is het beste op vlak water. Dit board is 305 centimeter lang en kan 120 kilo dragen.

XG Max supboard

De Wakiki sup is de uitkomst voor mensen die graag willen suppen, maar geen zin hebben om een megagroot board mee te slepen. Na gebruik laat je je supboard weer leeg lopen en vouw je hem op. Deze sup is geschikt voor staand en zittende houding, heeft een peddel die in de lengte verstelbaar is, een koord die je om je voet kan doen en een vaste en afneembare vin. Deze sup is 305 centimeter lang en de maximale belasting is 100 kilo.

Aquaboard supboard

Dit supboard is de ideale uitkomst. Opgevouwen is het board makkelijk te vervoeren en eenmaal aangekomen op bestemming is het board binnen een handomdraai opgepompt. Het board heeft een lengte van 335 centimeter en er wordt een elektrische pomp en handpomp bijgeleverd. Daarnaast krijg je er een rugzak bij waar alles in past, een verstelbare peddel, reparatieset en een veiligheidskoord.

Veelgestelde vragen

Wat is suppen?

Suppen is met een board op het water peddelen. Je kunt staand en zittend suppen. Sup is de afkorting voor stand up paddling vandaar de term suppen.

Waar moet je op letten als je een supboard koopt?

Je moet eerst nadenken over het doel van je sup, want wil je graag een keer iemand meenemen of wil je alleen maar rondjes suppen? Voor beginnende suppers is een dik en breed board een goede keuze, want hierdoor heb je meer stabiliteit. En de lengte van je supboard is ook belangrijk, want hoe langer, hoe meer stabiliteit.

Welke verschillende supboarden heb je?

Je hebt opblaasbare supboarden en niet-opblaasbare supboarden. En hierin heb je ook weer allerlei verschillende supboarden zoals all-round boards, race boards en kids boards.

Bekijk hieronder de volledige top-5 beste supboarden