5x Beste Noodpakket

een kompas

Ga je op vakantie of ben je van plan om op avontuur te gaan door bijvoorbeeld te gaan hiken? Je veiligheid staat natuurlijk altijd voorop, daarom is het belangrijk dat je een noodpakket meeneemt. Je weet natuurlijk nooit wat er kan gebeuren en wat voor gevaren je tegen gaat komen. Met één van de onderstaande noodpakketten ben je overal op voorbereid.

Lijst met vijf beste noodpakketten

Whatsgoods noodpakket

Het noodpakket van Whatsgood is erg uitgebreid. Voorbeelden van de verschillende materialen zijn zakmessen, scharen, haakjes, een vuurstarter, touwen, een kompas, zaklamp, multitool, fluit, regenjas, vishaakjes, een spork en nog veel meer! Al deze spullen zitten verpakt in een tas van 21 x 11 x 9 centimeter.

F.O.M noodpakket

F.O.M heeft een heel erg mooi en handig noodpakket. De tas zelf is 12 x 15 x 20 centimeter en heeft camouflage kleuren. Hij kan makkelijk dicht geklikt worden waardoor je nooit iets verliest. Het pakket is enorm uitgebreid. Van wattenstaafjes, paperclips, vishaakjes en verband tot een regenjas, flint and steel, kompas, noodfluit, touw en handschoenen.

Malezo noodpakket

Het noodpakket van Malezo zit niet verpakt in een tas maar in een handig koffertje. Dit koffertje is 18 x 12,5 x 5 centimeter. Hij weegt 543 gram, je kan hem dus gemakkelijk meenemen. De koffer bevat een armband met daarin een kompas, een vuurstarter, een fluit, zaklamp, draagzaag, schroevendraaier en nog veel meer!

APTech noodpakket

Ook het noodpakket van APTech zit niet in een tas maar in een klein koffertje van 470 gram. Dit pakket is niet zo uitgebreid als de anderen maar alles wat je nodig hebt zit er in. Zo bevat het een kompas, zakmes, zaklamp, draagzaag, vuurstarter, reddingsdeken en meer.

Coazy noodpakket

Coazy heeft weer een wat meer uitgebreid pakket. Van zakmessen, wattenstaafjes, pincetjes, first aid kit, vishaakjes en bestek tot touwen, een zaklamp, redingsdeken, regenjas en meer! De tas zelf is 20 x 15 x 12 centimeter groot.

Veelgestelde vragen

Wat zit in een noodpakket?

De meeste noodpakketten bevatten ongeveer dezelfde spullen. Basis spullen die in elk pakket zitten zijn een zakmes, zaklamp, medische spullen, kompas, regenjas en vishaakjes.

Hoe groot is een noodpakket?

Vrijwel alle noodpakketten zijn flink gevuld met heel wat handige spullen. Dit verwacht je niet want de meeste tassen of koffers zijn 20 bij 15 centimeter. Vaak wegen ze rond de 500 gram.

Wanneer gebruik je een noodpakket?

Een noodpakket kan je ook wel een survivalpakket noemen. Het zijn spullen die handig zijn als je gaat kamperen, hiken, wandelen of voor andere outdoor activiteiten. Zo ben je voorbereid op elke situatie.

De gehele top 5 beste noodpakketten