5x Beste MTB-broek

Mountainbiken in de natuur

Ben jij fanatiek mountainbiker of ben je van plan om te starten met mountainbiken? Dan zijn de juiste benodigdheden natuurlijk van belang. Een mountainbikebroek mag natuurlijk niet ontbreken, zo kan jij urenlang comfortabel mountainbiken, wat wil je nog meer? Hieronder staan de vijf beste MTB-broeken.

Lijst met de vijf beste MTB-broeken

NixNix MTB-broek

Er zijn veel verschillende soorten MTB-broeken. Lange en korte of onderbroeken die voorzien zijn van een zeem. Deze NixNix MTB onderbroek zorgt ervoor dat jij zorgeloos kan mountainbiken. De broek is voorzien van een zeem, goede ventilatie en schokdemping.

Rogelli MTB-broek

Ben jij op zoek naar de juiste comfort en schokdemping tijdens jouw mountainbike rit? Dan ben je bij Rogelli aan het juiste adres. Deze MTB Inner shorts zorgen ervoor dat jij ultiem kan genieten van jouw fiets rit.

AGU MTB-broek

AGU staat bekend om haar ruime assortiment MTB-broeken. Dit omdat de broeken van hoge kwaliteit zijn en je optimaal kan genieten van je fiets rit. Deze MTB-short van AGU is voorzien van een hoogwaardige zeem.

Vienta MTB-broek

Deze MTB-broek set van Vienta heeft het allemaal. Een goede onderbroek die voorzien is van een zeem waardoor je een fijne fietsrit hebt en natuurlijk een overbroek. Deze overbroek is anders dan andere aangezien het geen strakke wielrenbroek is. Al met al zorgen deze broekjes ervoor dat jij een fijne fietstocht kan maken.

AGU MTB-broek

Deze fietsbroek gemaakt van 100% gerecycled polyester zorgt ervoor dat jij over de ruwste terreinen kan fietsen zonder dat dit oncomfortabel is. Daarnaast ben je verzekerd van bewegingsvrijheid en een vochtvrije reis.

Veelgestelde vragen

Wat is een MTB-broek?

Zodra je een fanatieke mountainbiker bent is het natuurlijk van belang dat je altijd comfortabel op de fiets zit. Een MTB-broek kan hierbij helpen. Een MTB-broekje zorgt namelijk voor de juiste schokdemping en voorkomt schuren. Daarnaast wordt zweet goed afgevoerd zodat je zonder zorgen op de fiets kunt zitten.

Waar worden MTB-broekjes van gemaakt?

De meeste MTB-broekjes worden gemaakt van hoogwaardig katoen of polyester.

Waar dient een zeem voor?

Een zeem zorgt ervoor dat het zweet goed wordt afgevoerd, hierdoor zal je geen last krijgen van schuren.

Volledige lijst met de vijf beste MTB-broekjes