5x Beste Mountainbikes

Wil jij graag fietsen, maar meer avontuur? Dan is off-road gaan misschien wel iets precies wat voor jou! Met een goede mountainbike kan je in het bos lekker over modderige bospaden fietsen. Zo heb je een avontuurlijke fiets hobby. Bekijk hier de top 5 beste mountainbikes.

Lijst met vijf beste mountainbikes

Amigo Mountainbike

Met volledige controle door die smalle bospaadjes fietsen? Dit kan met de mountainbike van Amigo. Deze fiets rijdt comfortabel en licht. Door het recht stuur kan je de mountainbike gemakkelijk langs obstakels manoeuvreren.

Deed Mountainbike

Deze fiets van Deed heeft een stevig aluminium frame. Deze fiets presteert goed in verschillende terreinen. Dit is een goede fiets voor een fanatieke mountainbiker. Het materiaal van het frame is aluminium.

KS Cycling Mountainbike

Deze fiets van KS Cycling is als hij aankomt voor 85% gemonteerd, als je hem binnenkomt moet er een eindmontage plaatsvinden dat een deskundig persoon uitvoert. Dit coole design is matgroen. Het frame en de velgen, cranks, zadel- en stuurpen zijn gemaakt van aluminium.

 Land Newoak Mountainbike

Als je voor het eerst wilt kennismaken met mountainbiken is deze fiets van Land Newoak misschien een goede optie. Op de weg en het bos biedt deze fiets een comfortabel gevoel. Hij heeft 21 versnellingen, maar je moet natuurlijk wel zelf het werk doen.

Kron Mountainbike

Deze mountainbike is perfect voor een sportieve man. Hij is er in een aantal verschillende kleurencombinaties. Deze is de witte editie. Het gewicht van de fiets is 18 kilo. Ook deze fiets bevat 21 versnellingen.

Veelgestelde vragen

Wat kost een mountainbike?

Een goede beginners mountainbike kost ergens tussen 400 en 800 euro.

Waar moet je op letten bij het kopen van een mountainbike?

Bepaal van tevoren hoeveel geld je gaat uitgeven aan jouw mountainbike. Kies ook van tevoren een bepaald model of type waar jij voor wilt gaan.

Hoeveel calorieën verbrand je met mountainbiken?

Een gemiddeld persoon verbrandt met 30 minuten mountainbiken 294 calorieën.

Bekijk hier nog eens de volledige top-5