5x Beste Stopwatch

Om je prestaties te verbeteren en bij te houden, is het hebben van een stopwatch heel handig. Noteer je beste rondetijden en probeer er elke week overheen te gaan. Met deze handige stopwatches kun jij of je trainer je tijden bijhouden.

Lijst met de 5 beste stopwatches

JPC stopwatch

Een stopwatch die waterdicht is, seconden nauwkeurig en een kompas functie heeft, dat vind je allemaal op deze stopwatch van JPC. Daarnaast heeft de stopwatch natuurlijk een alarm, timermode en is de stopwatch in het Engels en Frans in te stellen. De stopwatch wordt geleverd met batterij en is handig vast te houden aan het koord.

D-Sports stopwatch

Deze stopwatch heeft een extra grote display en is waterresistent. Daarnaast is het een handige basisaccessoire bij allerlei activiteiten. De stopwatch heeft een geheugenfunctie en kan meerdere geheugentijden onthouden. Je start en stopt de tijd eenvoudig met de knoppen. De stopwatch gaat ongeveer vijf jaar mee en batterijen zitten erbij.

Now4you stopwatch

Om jouw rondetijden bij te houden, heb je echt deze stopwatch nodig. De stopwatch is geluidloos, waterdicht en is ideaal voor het opnemen van tijden tijdens het sporten. De stopwatch is makkelijk te bedienen door de knoppen bovenop en heeft geheugenfunctie waardoor die meerdere rondetijden onthoudt. De stopwatch meet in uren, minuten en seconden.

Trifera stopwatch

Makkelijk mee te nemen aan je pols door een polsbandje en door het fluwelen beschermzakje. Met deze stopwatch hou je makkelijk je rondetijden bij en is die ideaal voor water- en outdoorsporten. De stopwatch geeft uren, minuten en seconden aan. Daarnaast kun je een wekker zetten op de stopwatch, geeft de stopwatch de datum aan en heeft de stopwatch een split timer.

TIS stopwatch

Deze stopwatch heeft een duidelijke display en kan worden gebruikt bij allerlei sportactiviteiten. De stopwatch heeft een Chrono data, hiermee slaat hij alle gegevens op van elke rondetijd. De stopwatch heeft daarnaast ook een split memory functie, tijd-datumnotatie en een dagelijks alarm. Je kunt de stopwatch makkelijk om je nek hangen door het nekkoord.

Veelgestelde vragen

Waarop draait een stopwatch?

Een stopwatch draait op batterijen, deze zitten er meestal bij ingegrepen.

Kun je de stopwatch ook uitzetten?

Ja, meestal gaat de stopwatch vanzelf uit, dit gebeurt meestal na een paar minuten.

Welke specificaties zijn belangrijk op een stopwatch?

Het is handig als de stopwatch waterbestendig is, zo kan je met slecht weer de stopwatch alsnog gebruiken. Ook moet er natuurlijk een timer op zitten, net zoals een geheugenfunctie.

Bekijk hieronder de volledige top-5 stopwatches