5x Beste Elektronische dartborden

Hoe leuk is het om lekker een potje te gaan darten met je vrienden? Ben jij van plan om een dartbord te kopen? Dan is een elektronisch dartbord misschien wel iets voor jou. Zo’n speciaal bord telt voor jou de punten op, zo hoef je dit zelf niet te doen. Hieronder zie je de vier beste elektronische dartborden op een rij.

Lijst met 5 beste elektronische dartborden

Merwey elektronisch dartbord

Merwey heeft een heel erg fijn elektronisch dartbord. Het bord telt voor jou alle punten op zodat je het zelf niet hoeft te doen. Onderaan het bord kun je de scores zien. Bij het pakket zitten ook al zes pijltjes. Verder kun je wel meer dan 25 verschillende spellen op het bord spelen.

Bull’s elektrisch dartbord

Het Bull’s dartbord zit in een soort kastje. Voor het dartbord zitten namelijk twee deurtjes die je open en dicht kunt doen. In de binnenkant van de deurtjes kun je de dartpijlen plaatsen. Zo is het bord makkelijk op te bergen.

ABC Darts elektronisch dartbord

Het bekende dart merk ABC Darts heeft uiteraard ook een eigen elektronisch dartbord. Onderaan het bord worden de punten bijgehouden. Je kan wel met acht mensen tegelijk een potje darten. Ben jij klaar voor een potje darten tegen vrienden en familie?

Carromco elektronisch dartbord

Het elektronische dartbord van Carromco zit in een soort opbergkoffer. In de twee deurtjes kan je de pijltjes opbergen. Verder worden de punten links onderin bijgehouden. Je kunt maar liefst kiezen uit 32 verschillende soorten spellen.

Winmau elektronisch dartbord

Het Winmau dartbord is goedgekeurd en voldoet aan de eisen van dartborden die ook tijdens officiële wedstrijden worden gebruikt. Het bord kan dan ook gebruikt worden voor wedstrijden en voor recreatief gebruik.

Veelgestelde vragen

Wat is een elektronisch dartbord?

Een elektronisch dartbord houdt zelf de punten bij. Zo hoef je niet zelf alles te onthouden of op te schrijven maar dat doet het bord al voor jou.

Welke pijlen moet ik gebruiken bij een elektronisch dartbord?

De meeste borden hebben al speciale darpijlen die op het bord kunnen. Anders zijn deze heel makkelijk los te verkrijgen.

Hoe hoog moet het dartbord hangen?

Om het bord goed te hangen moet je de bullseye opmeten. Zo moet de bullseye 1,73 meter boven de grond hangen.

De gehele top 5 beste elektronische dartborden