Leren skiën in Nederland

Het is altijd handig om een paar skilesjes in Nederland te volgen voordat je op wintersport gaat. Gelukkig zijn er in Nederland genoeg indoor en outdoor skihallen waar jij kan oefenen. Hieronder is een overzicht van skihallen in Nederland en dan zoef jij in het wintersportgebied waar je heen gaat zo van de berg af.

Snowsports – Zwolle

Als je echt goed voorbereid op wintersport wilt, dan moet je bij Snowsports Zwolle zijn. Ze bieden verschillende lessen aan zodat jij meer plezier gaat beleven op wintersport en minder lessen nodig hebt op wintersport. Ze bieden hier lessen aan in skiën en snowboarden en de benodigdheden zijn inbegrepen.

SnowWorld – Diverse locaties

SnowWorld heeft verschillende locaties in Nederland en het buitenland. Je kan terecht in Landgraaf, Zoetermeer, Amsterdam, Rucphen en Terneuzen. Bij elke locaties kun je ski- en snowboardlessen volgen en heb je de mogelijkheid om benodigdheden te huren. In Landgraaf vind je de langste indoorpiste, in Zoetermeer vind je de steilste indoorpiste van Europa en daarnaast heb je bij elke locatie ook een funpark met diverse rials, runs en een schans.

De Uithof – Den Haag

Op deze piste van 211 meter lang ligt er het hele jaar door sneeuw. Met maar liefst 4 skiliften ben je zo aan de top en zoef je zo naar beneden. In de hal is het -8 graden zodat je ook al goed voorbereid wordt op de wintersportgebieden. Reserveer makkelijk een tijdslot op de site en reserveer dan meteen al je materialen zodat je die meteen kan afhalen bij de balie.

Skicentrum De Wijchense berg – Wijchen

Buiten skiën of snowboarden in Nederland? Dat kan bij het skicentrum in Wijchen. Zo ga je optimaal voorbereid op wintersportvakantie, alleen moet je in het buitenland nog wennen aan de kou. Volg op doordeweekse avonden skilessen en dan kan je van de blauwe en rode piste af tijdens je skivakantie. Bij dit skicentrum kun je helaas geen materialen huren, dus hier moet jezelf voor zorgen.