10x Beste Voetbal Scheenbeschermers

Ben jij opzoek naar nieuwe scheenbeschermers, zodat jij weer lekker een potje kan voetballen? Maar weet je nog niet zo goed welke en waar je op moet letten? Hieronder hebben wij de tien beste voetbal scheenbeschermers voor jou opgesomd!

Lijst met de 10 beste voetbal scheenbeschermers

ProSocks Scheenbeschermers

Ben jij opzoek naar goed zittende scheenbeschermers, die ook nog eens betaalbaar zijn? Dan ben je bij ProSocks aan het juiste adres. Deze scheenbeschermers blijven namelijk hartstikke goed op zijn plek zitten en zullen zeker niet gaan schuiven. Daarnaast bieden ze de juiste comfort die jij nodig hebt voor een goed potje voetbal!

Avento Scheenbeschermers

Ben jij opzoek naar comfortabele scheenbeschermers die er niet alleen mooi uitzien, maar ook nog van hoge kwaliteit zijn? Dan zijn deze scheenbeschermers van Avento perfect voor jou. Ze zorgen er namelijk voor dat jouw schenen goed beschermd zijn, doormiddel van de kunststoffen kappen die schokken zullen opvangen. Daarnaast bieden ze ook nog eens hoge comfort.

Stanno Scheenbeschermers

De Stanno scheenbeschermers vangen klappen optimaal op. Hierdoor wordt de kans op blessures enorm verminderd. Daarnaast zijn deze scheenbeschermers van hoge kwaliteit en bieden optimaal comfort.

Nike Scheenbeschermers

Deze scheenbeschermers van Nike komen met bijpassende scheenbeschermer sokken. Dit omdat de scheenbeschermers los zijn. Alsnog zorgen deze scheenbeschermers voor optimale bescherming en comfort. Ook zijn ze van hoge kwaliteit.

Osaga Scheenbeschermers

Ben je opzoek naar comfortabele en praktische scheenbeschermers? Dan zijn deze scheenbeschermers van Osaga perfect voor jou! Je kunt ze namelijk gemakkelijk aantrekken en bevestigen, doormiddel van klittenband. Beschikbaar in verschillende maten.

Adidas Scheenbeschermers

Deze losse scheenbeschermers van Adidas zorgen voor optimale comfort en bescherming tijdens een heerlijk potje voetbal. Alleen nog de scheenbeschermer sokken en jij bent helemaal klaar voor de voetbalwedstrijd!

Dutchy Scheenbeschermers

Op zoek naar simpele zwarte scheenbeschermers? Dan ben je bij Dutchy aan het juiste adres. Deze simpele scheenbeschermers komen samen met een bijhorende sok. Zo ben je direct klaar voor een lekker potje voetbal. Beschikbaar in verschillende maten.

Masita Scheenbeschermers

Deze kunststoffen scheenbeschermers van Masita is erg populair en zorgt voor de optimale bescherming van de achillespees, enkels en natuurlijk de schenen. De schenen worden beschermd doormiddel van de harde stick die klappen tegen houd. Daarnaast zijn deze scheenbeschermers van hoge kwaliteit en bieden hoog comfort.

Puma Scheenbeschermers

Opzoek naar betaalbare maar goede scheenbeschermers? Dan zijn deze Puma scheenbeschermers perfect voor jou. Deze scheenbeschermers bieden niet alleen bescherming voor de schenen, maar zijn ook nog eens erg praktisch. Je kunt ze namelijk gemakkelijk aan en uit doen, daarnaast bieden ze optimaal comfort.

JAKO Scheenbeschermers

Deze scheenbeschermers van JAKO beschermen niet alleen je schenen, maar ook nog eens de enkels optimaal. Zo wordt het risico op blessures een stuk minder. Daarnaast bieden deze scheenbeschermers hoge kwaliteit en hoog comfort. Wat wil je nog meer?


Veelgestelde vragen

Waarom zijn scheenbeschermers verstandig bij voetbal?

Voetbal kan er soms best ruig aan toe gaan, daarom is het belangrijk dat je je schenen zo goed mogelijk beschermd. Zo voorkom je blessures aan je scheenbenen, aangezien je schenen erg gevoelig zijn.

Zijn scheenbeschermers verplicht bij voetbal?

Tijdens het spelen van wedstrijden zijn scheenbeschermers wel degelijk verplicht.

Hoe hoog moeten scheenbeschermers komen?

Scheenbeschermers moeten de hele scheen bedekken. Zorg er dus voor dat de scheenbeschermers tot net onder de knie komen.

Volledige lijst met de top 10 beste voetbal scheenbeschermers