5x Beste Inline Skates

Als het mooie weer zich weer laat zien, kiezen veel mensen ervoor om buiten te sporten. Veel sporten kan je gelukkig buiten beoefenen. Als je graag in je eentje buiten wilt sporten, maar hardlopen of wandelen niet zo leuk vind. Denk dan eens aan Inline skates, beter bekend als skeelers. Zie hier de top 5 beste inline skates:

Lijst met vijf beste inline skates

Nijdam Inline Skates

Ga er op uit in de Nijdam Go Crossing inline skates. Deze stevige skeelers bieden voldoende ondersteuning aan de voet en enkel. Maak in je eentje een lange rit of ga racen met vrienden het kan allemaal. Je hebt ze in kinder- en volwassen maten (29-32, 33-36 en 37-40).

Street runner Inline Skates

Deze coole skates kan je makkelijk aan- en uittrekken. De skates hebben een combinatie van veters, een gesp en klittenband. Zo zitten de skates stevig om je voet. De binnenkant van de schoen is gemaakt van een zacht materiaal. De kappen aan de buitenkant zijn gemaakt van kunststof. De Inline Skates zijn verstelbaar in de maten 38 tot 41.

Roces Inline Skates

Deze ICON Skates van Roces zijn goede Fitness skates voor vrouwen. Door het sterke, duurzame en stevige frame kunnen ze wel tegen een stootje. De schoenen hebben meerdere sluitingen, daardoor kan de skeeler goed om de voet worden aangetrokken. Door het speciale Cool Breathe systeem heb je goede ventilatie in deze skeelers. Zo zorg je ervoor dat jouw voeten niet oververhit raken.

New Sports Inline Skates

Ook de inlineskates van New Sports zijn verstelbaar. Ze gaan van maat 39 tot 42. Ze sluiten met een gesp, koord- en klittenbandsluiting. Dit zijn leuke skates om je zomer mee door te brengen en komen in twee kleuren: roze en blauw.

Colourblade Inline Skates

Dit zijn de perfecte skates voor lange tochten. Dat komt omdat deze skeelers in plaats van vier, drie wielen hebben. Zo kan je een hoge snelheid langer volhouden. De medium harde wielen zorgen voor een goede demping en snelheid.

Veelgestelde vragen

Hoeveel calorieën verbrand je met skeeleren?

Het hangt van veel verschillende factoren af hoeveel calorieën je verbrandt tijdens een skeelerroute. Een gemiddeld persoon van 70 kilo verbrand in een uur ongeveer 600 calorieën.

Welke spieren train je met skeeleren?

Tijdens het skeeleren train je meerdere spiergroepen. Je been- en bilspieren worden veel gebruikt tijdens een tocht. Ook je buikspieren en core gebruik je veel tijdens het skeeleren. Zelfs je armen en rug gebruik je om een goede houding en balans uit te oefenen. 

Hoe lang gaat een paar Inline Skates mee?

Als je regelmatig skate, dus meerdere keren in een week, kan je een gemiddelde levensduur van 12 maanden verwachten. Dat komt dan door de wielen. Veel mensen skeeleren niet zoveel, omdat het in de wintermaanden buiten koud en glad is bijvoorbeeld, daardoor gaan de skeelers veel langer mee.

Bekijk hier de volledige top-5: