5x Beste Hoverboard

Je ziet het tegenwoordig steeds vaker voorbij komen, een hoverboard. Hoe handig is het dat je vooruit komt zonder je lopen, je kan gewoon staan, leunen en je gaat vooruit. Lijkt dit jou nu handig? Dan vind je hieronder de top 5 beste hoverboards.

Lijst met de 5 beste hoverboards

Evercross hoverboard

Het hoverboard van Evercross is ontzettend handig en van goede kwaliteit. Hij is blauw van kleur en heeft aan de voorkant ook lampjes zodat je ook in het donker veilig kunt hoverboarden. Verder zit er zelfs een tas bij waar het bord in kan en een stoeltje die je kunt connecten aan het bord waardoor je zittend vooruit gaat.

Gyroor hoverboard

Gyroor heeft een hoverboard met off road banden. Zo kan je met het bord overal rijden waar je maar wilt. Aan de onderkant zitten leuke gekleurde lampjes die het bord opfleuren maar ook voor de veiligheid.

Denver hoverboard

Denver heeft een ontzettend leuk roze hoverboard. Je rijd er zo 15 kilometer mee weg en hij kan wel 12 kilometer per uur. Is hij leeg? Dan kan je hem gemakkelijk en snel opladen. Een perfect bord voor eindeloos speelplezier!

Bluewheel hoverboard

Dit hoverboard van Bluewheel ziet er supermooi uit door het speciale model. Hij is te verkrijgen in meerdere kleuren, zo ook deze groene leger kleur. Aan de voorkant zit een LED stripje die je kan verbinden met je telefoon.

Evercross hoverboard

Als je opzoek bent naar een super bijzonder hoverboard dan is dit bord van Evercross perfect. In de banden zit namelijk een speaker ingebouwd. Zo kan je muziek luisteren terwijl je aan het borden bent.

Veelgestelde vragen

Wat is een hoverboard?

Een hoverboard word ook wel vergeleken met een elektrisch skateboard. Al werkt het toch wel anders. Zo ga je recht vooruit in plaats van dat je er zijwaarts erop staat.

Hoe werkt een hoverboard?

Je hoeft alleen maar naar voor te leunen en je gaat al vooruit. Verder stuur je ook met je lichaam.

Hoe oud moet je zijn om op een hoverboard te rijden?

Het word aangeraden om niet jonger dan 12 jaar op een hoverboard te rijden.

De gehele top 5 beste hoverboards