5x Beste Golfbal

Als je van plan bent om eens een lekker potje te gaan golfen dan is het natuurlijk wel belangrijk dat je genoeg golfballen bij je hebt. Gelukkig zijn er genoeg goede merken met golfballen van goede kwaliteit. Zo heb je er genoeg en is het niet erg als je er een kwijt raakt.

Lijst met 5 beste golfballen

Nassau golfballen

De golfbal van Nassau is ongeveer vier centimeter en precies groot genoeg voor een goede golfbal. Nassau heeft allerlei leuke kleurtjes, zo ook deze oranje golfballen. Naast dat hij een leuk kleurtje heeft is hij ook van erg goede kwaliteit.

Pinnacle golfballen

Pinnacle heeft heel erg veel golfballen van goede kwaliteit. De ballen zitten in de AAAA klasse. Pinnacle heeft leuke kleurtjes maar ook gewoon de standaard witte. De ballen hebben een lage compressie waardoor je meer gevoel hebt tijdens het slaan.

Callaway golfballen

Deze golfballen van Callaway zijn perfect voor tijdens de training. De ballen zijn vier centimeter. Ook Callaway heeft de golfballen in verschillende kleuren waarvan dit pakket met roze golfballen.

Comet golfballen

Comet heeft een pakketje golfballen met daarin zes glow in the dark golfballen. Perfect voor als je in de avond nog even een balletje gaat slaan. Verder zijn de ballen van kunststof en van goede kwaliteit.

Wilson Staff golfballen

Wilson Staff heeft hele mooie golfballen van hoge kwaliteit. Het is een zachte bal met de compressie 29 en de versie DX2 Soft. In het pakket zitten twaalf ballen, dus daar kan je lang genoeg mee doen.

Veelgestelde vragen

Zit er verschil tussen golfballen?

Je hebt verschillende soorten golfballen. Zo heb je harde maar ook zachte ballen. Met de zachte bal heb je meer controle en met de harde bal kan je wat verder slaan.

Hoe groot moet een golfbal zijn?

Volgens de officiële regels mag een golfbal niet zwaarder zijn dan 45 gram. Een ander punt waar je op moet letten is dat de bal niet kleiner mag zijn dan 42 mm.

Blijven golfballen drijven?

Het verschilt per golfbal, sommige zijn speciaal ontworpen dat ze niet zinken en de ander zinkt zo naar de bodem.

De gehele top 5 beste golfballen