5x Beste Racefiets

Als je wilt beginnen met racefietsen en een fiets moet kiezen, kan het moeilijk zijn om je weg te banen door de vele opties. De een heeft misschien iets wat de ander niet heeft. Het is belangrijk dat je vooraf bedenkt wat je budget is. De prijzen kunnen bij een racefiets hoog oplopen. Bekijk hier de top 5 beste racefietsen:

Lijst met 5 beste racefietsen

KS Cycling Racefiets

Deze racefiets van KS Cycling heeft een cool design, dit komt door de combinatie van groen en zwart, maar ook door de gebogen bovenbuis. De fiets is gemaakt van lichtgewicht aluminium. Deze fiets is voor mannen.

Leader Racefiets

Deze sportieve racefiets van Leader is een geschikte vrije tijd en alledaagse wielrenfiets. Het is een sportieve racefiets die je zelfs off-road kan gebruiken. Deze fiets biedt veel veelzijdigheid en comfort.

Argon Racefiets

Dit is een wat prijzigere racefiets vergeleken met de anderen in dit lijstje. Deze fiets is leverbaar in de kleur krypton black. Hij is in de maat S oftewel 51 centimeter en geschikt voor lichaamslengte 161-169.

MBM Racefiets

Deze aluminium racefiets van MBM weegt 11 kilo. Hij is matzwart en heeft een framemaat van 58 centimeter. De fiets heeft zwarte aluminium dubbelwandige velgen. Het is een racefiets voor mannen.

Elite Racefiets

Dit is een vernieuwd model racefiets van het merk Elite. Het gewicht van deze racefiets is 13 kilo. Het is een racefiets voor mannen in een frisse blauwe kleur. De framemaat van deze fiets is 46 centimeter.

Veelgestelde vragen

Hoe duur is een racefiets?

Een racefiets kan enorm veel kosten. Gemiddeld geven fietsers 1724 euro uit aan een nieuwe fiets. Professionele racefietsers geven soms wel 10.000 euro uit aan een racefiets.

Waar moet je op letten bij het kopen van een racefiets?

Het is belangrijk om van tevoren een budget te hebben. Ook zaken als het materiaal en de maat zijn erg belangrijk.

Wat is een normale afstand voor beginnende fietsers?

Als je net bent begonnen met fietsen is 25 kilometer per uur prima, daarna kan je het steeds verder opvoeren.

Bekijk hier de volledige top-5: