10x Beste Hockeysticks

Wil jij beginnen met hockey, of heb jij gewoon een nieuwe hockeystick nodig? Maar weet je niet zo goed waar je op moet letten en wat belangrijk is? Hieronder hebben wij de beste hockeysticks voor jou opgesomd, zodat jij altijd de juiste keuze kunt maken!

Lijst met de 10 beste hockeysticks

The Indian Maharadja Hockeystick

Opzoek naar een praktische en goeie hockeystick? Dan ben je bij The Indian Maharadja op het juiste adres. Deze low-boy stick is perfect voor de technische speler. Deze stick bied controle, grip en natuurlijk power. Wat wil je nog meer?

Stag Hockeystick

Deze hockeystick van Stag is van hoge kwaliteit en is voorzien van een lichte krul. Daarnaast heeft hij een hoog carbon percentage waardoor deze stick maximaal balgevoel en slagkracht bied. Met deze stick kun je zeker wel wat potjes hockey spelen.

Model Hockeystick

Deze mid-bow hockeystick van Model is van hoge kwaliteit en beschikt over een Carbon percentage van 80%. Daarnaast ziet de stick ook nog eens erg goed en mooi uit, daarnaast zorgt deze stick voor optimaal speel plezier.

Osaka Hockeystick

Deze hockeystick van Osaka ziet er niet alleen erg goed uit, hij is ook nog eens van hoge kwaliteit. Daarnaast ligt die lekker in de hand en beschikt die over een carbongehalte van 50%. Hierdoor geeft de stick je goed balgevoel en slagkracht.

Alfa Hockeystick

Opzoek naar een goeie hockeystick, dan is deze hockeystick van Alfa misschien wel de beste optie voor jou. Deze stick is gemaakt van hout en beschikt daarnaast over Fiberglas en Carbon. Hierdoor heeft de stick een licht gevoel, maar is daarnaast natuurlijk ook genoeg beweegbaar. De stick is stug en beschikt over prima balgevoel en slagkracht.

Cazador Hockeystick

Ben jij erg goed in het spelen van lage ballen? Dan is deze hockeystick van Cazador perfect voor jou! Deze stick beschikt namelijk over wat lagere zwaartepunten en een hoge boog, waardoor je de perfecte harde slag krijgt. Je zal met deze hockeystick heel wat hockey wedstrijden kunnen spelen!

Mazon Hockeystick

Deze fijne hockeystick van Mazon zorgt ervoor dat je zorgeloos kunt hockeyen. De stick is namelijk erg makkelijk en soepel. Daarnaast ziet de stick er ook nog eens erg mooi uit en is hij van hoge kwaliteit.

Scoop Hockeystick

Opzoek naar een mooie, maar ook praktische hockeystick? Dan is deze Scoop hockeystick perfect voor jou. Deze Mid-bow stick is perfect om de verschillende technieken van hockey onder de knie te krijgen. Daarnaast ligt die lekker in de hand en heb je maximale balcontrole. Wat wil je nog meer?

Brabo Hockeystick

Een nieuwe hockeystick moet natuurlijk veel verschillende voordelen hebben, dit heb je zeker bij deze Brabo hockeystick. Deze stick beschikt namelijk over een carbon gehalte van 50%, waardoor de hockeystick extra stijfheid, power en slagkracht bied. Daarnaast is deze hockeystick geschikt voor alle speelstijlen.

Adidas Hockeystick

Opzoek naar een simpele maar goede hockeystick? Dan is deze hockeystick van Adidas perfect voor jou! Deze stick bied jou de perfecte balans tussen slagkracht en controle. Dit komt door het carbon en fiberglas. Je hebt goed balgevoel en je kan je gemakkelijk bewegen van a naar b.

Veelgestelde vragen

Waar moet je opletten bij het aanschaffen van een hockeystick?

Zorg er natuurlijk altijd voor dat je de juiste maat hockeystick koopt. Je wilt natuurlijk dat je optimaal kunt functioneren.

Hoe kun je de juiste hockeystick maat bepalen?

Je kunt dit gemakkelijk meten door de afstand van je heupbot en de vloer te meten. Vervolgens kun je in een maat tabel aflezen welke maat je moet hebben.

Van welk matriaal worden hockeysticks gemaakt?

De meeste hockeysticks worden gemaakt van hout. Daarnaast worden natuurlijk ook nog andere producten gebruikt zoals carbon.

Lijst met de volledige top 10 beste hockeysticks

€137,95
out of stock
Bol.com