5x Beste Wedstrijdballen

Als je een wedstrijd speelt wil je natuurlijk niet dat je bal kapot gaat, daarom is het belangrijk dat je een bal van hoge kwaliteit hebt. Gelukkig zijn er genoeg voetballen van hoge kwaliteit daarom lees je hieronder een top 5 lijstje van de beste voetballen.

Lijst met 5 beste voetballen

Derbystar wedstrijdbal

De ballen van Derbystar zijn van hoge kwaliteit en dus perfect voor een goed potje voetbal. De bal is 15×15 centimeter en hij weegt 143 gram. De bal is zelfs een kleinere versie van de officiële bal van de Eredivisie.

Jako wedstrijdbal

Als je aan een sport doet dan ken je het merk Jako vast wel. Jako heeft dan ook hele goede wedstrijdballen. De bal is in maat 5 te verkrijgen. Met de bal van Jako hoef je je geen zorgen te maken want hij is zelfs goedgekeurd door de FIFA.

Select wedstrijdbal

Zoals de meeste wedstrijdballen is de bal van Select te verkrijgen in maat 5. De bal is van 3 mm EVA-schuim. De bal is hierdoor zacht en van goede kwaliteit. Verder is de bal gemaakt van polyester. De bal is perfect voor een wedstrijd.

Adidas wedstrijdbal

Misschien ken je hem wel deze wedstrijdbal van Adidas is namelijk gebruikt tijdens het EK 2020. De bal is zowel te gebruiken binnen als buiten. Ook deze bal is in maat 5 te verkrijgen en hij is 423 gram.

Erima wedstrijdbal

De voetballen van Erima zijn heel handig te gebruiken tijden een voetbalwedstrijd. De ballen zijn van hoge kwaliteit en is ook goed te gebruiken tijdens een regenbui. Verder is de bal geschikt voor zowel grasvelden en kunstgrasvelden.

Veelgestelde vragen

Wat is een goede maat voor een voetbal?

Je zult er misschien niet gelijk bij nadenken maar ook voetballen hebben verschillende maten. De meest voorkomende maten zijn 4 en 5.

Wat voor voetballen bestaan er?

Er zijn natuurlijk ontzettend veel verschillende soorten ballen. Zo heb je ook verschillende soorten voetballen. De een is harden, dan ander is zachter. Sommige zijn groot terwijl andere klein zijn. Zo heb je nog veel meer verschillende soorten.

De gehele top 5 beste voetballen